phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Στην Ουγκάντα συναρμολογήθηκε το δικό μου γαμώ, ακόμα να μου έρθει το γλειφιτζούρι.
disqualified Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Nexus 7 2012 (wifi) ηρθε κι εδω (προφανως ΟΤΑ).... Εγω ειμαι απο αυτους που παντα καλοδεχομαι τις αλλαγες και τις ανανεωσεις, ακομα κι αν δε μου αρεσε καθολου οταν πχ το κιτκατ μου ασπρισε τις ενδειξεις ενω ειχαν ενα ωραιο απαλο μπλε πιο πριν. Αλλά μην ξανακουσω κανεναν ομως να μου λεει πχ για σ-βηστα και 8αρια μετα απο αυτη την "αναβαθμιση". Αυτο δεν ειναι ασχημο πλεον, αυτο ειναι κακοσχεδιασμενο κινεζικο παιδικο παιχνιδι (οσον αφορα την εμφανιση και για μενα και την χρηστικοτητα με την αλλαγη των δυο quick drop-down menus, το σπαμαρισμα της lock screen απο τις "ειδοποιησεις" κλπ). οι ειδοποιήσεις στη lock screen ειναι καλοδεχουμενες αν και τις συντομευσεις θα τις προτιμουσα να βγαινουν απο κάτω οπως το ios αλλα ειναι ok δε με πειραζει Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2014 από disqualified
ngxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Και εμένα μου ήρθε ΟΤΑ απο χτες το πρωι σε NEXUS 7 2013 WIFI. Πρωτες εντυπώσεις πολύ καλές πολυ γρήγορο και ως την ώρα νομίζω και με καλύτερη μπαταρία. Ειδομεν.
DJTaurus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Sorry κιόλας αλλά τέτοιες ειδήσεις αν αφορούσαν κάποιο άλλο λειτουργικό θα είχαν τώρα το δικό τους τοπικ. Android Lollipop update causes problems Kαι με μία πρόχειρη αναζήτηση τα σχετικά θέματα είναι δεκάδες... android lollipop update problems Google's Massive New Android Update Just Launched, But Some Users Are Already Reporting A Big Problem Android 5.0 Lollipop Update Removes Silent Mode on Phones Some Nexus 7 2013 Units Are Having Video Playback Issues After Updating To Lollipop
qsis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Sorry κιόλας αλλά τέτοιες ειδήσεις αν αφορούσαν κάποιο άλλο λειτουργικό θα είχαν τώρα το δικό τους τοπικ. καλή η προσπάθεια bot, μόνο που το λειτουργικό πάει μια χαρά προσπάθησε με μεγαλύτερο ζήλο την επόμενη φορά και ίσως σου δώσουν και κάνα bonus 2
phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μα κι εσύ τώρα, bot ο αντικειμενικός DJTaurus;
yiannis2002s Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ήρθε χθές βράδυ...Περίπου 500 mb Πολύ γρήγορο +++, πληκτρολόγιο πιο μικρό -χειρότερο-, το ίδιο και ξυπνητήρι. Μπαταρία μου τελείωσε με αρκετή χρήση απο τις 08,00 στις 18,00!!! Κινητάρα το Nexus 5... αν είχε και καλύτερη μπαταρία.... + εφαρμογές: Fit , Φακός , Υπολογιστικά φύλα, Παρουσιάσεις, οθόνη μετάδοσης.
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 αλήθεια σου φαίνεται να σέρνεται; το 4 πολύ λίγο το δούλεψα αλλά φάνηκε να πηγαίνει καλά μιλάς για αμέσως μετά την εγκατάσταση; My bad να σου πω την αλήθεια, έκανα ένα restart αμέσως μετά το κινητό γιατί είχε θέμα γενικά και είναι μια χαρά τώρα. Έχω να πω ότι το πληκτρολόγιο του 5.0 μου αρέσει περισσότερο, ενώ μιας που τώρα όλα σχεδόν έχουν animation τα πράγματα δείχνουν πιο ομαλά. Αφαίρεσα και το Sidebar μιας και με τα νέα settings μου φάνηκε αχρείαστο. Κομπλέ μέχρι τώρα. 1
estenough Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Σε nexus 7 2012 Wi-Fi την πέρασα προχθές και απο τότε το ταμπλετ σέρνεται.... αργεί να ανοίξει, πολλές εφαρμογές και παιχνίδια δεν ανταποκρίνονται και κλείνουν, ο chrome πιο αργός και απο το 5ετίας netbook μου με τα win xp.... Ελπίζω να το διορθώσουνε το θέμα, αλλιώς το ταμπλετ πλέον θα είναι δυσλειτουργικό...
filarhos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Σε nexus 7 2012 Wi-Fi την πέρασα προχθές και απο τότε το ταμπλετ σέρνεται.... αργεί να ανοίξει, πολλές εφαρμογές και παιχνίδια δεν ανταποκρίνονται και κλείνουν, ο chrome πιο αργός και απο το 5ετίας netbook μου με τα win xp.... Ελπίζω να το διορθώσουνε το θέμα, αλλιώς το ταμπλετ πλέον θα είναι δυσλειτουργικό... Κάνε ένα wipe cache, το έκανα και στο δικό μου και έκανε διαφορά προς το καλύτερο. Εντάξει δυο χρονών είναι, δεν πετάει αλλά με βγάζει κανένα χρόνο ακόμα, ελπίζω.
yiannis71 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Nexus 7 2012 έχω και πριν 5 λεπτά που δοκίμασα για κανα update αλλά τιποτα.. Μήπως θέλει wipe chase;
mikelos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Για να δούμε στο δεκαράκι μου Για να δούμε στο δεκαράκι μου Τελικά μετα απο 30 λεπτά έτοιμο......δεν με συγκίνησε.....θα δείξει στην πορεία
DJTaurus Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Οδηγίες προς ναυτιλλομένους. The Worst Bugs in Android 5.0 Lollipop and How to Fix Them
phanispal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ένα θετικό του γλειφιτζουριού που παρατήρησα μόλις πριν λίγο και δε θυμάμαι να έχει αναφερθεί, είναι ότι όταν ασχολείσαι με τη συσκευή και σε καλεί κάποιος, μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που κάνεις, είτε πατώντας παράβλεψη είτε όχι. Ενώ πριν, έπρεπε είτε να το σηκώσεις, είτε να περιμένεις να σταματήσει να χτυπάει, είτε να ρίξεις άκυρο σε εκείνον που σε καλούσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα