Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η απορία μου είναι η εξής:

έχω ένα τέτοιο mini usb wifi.

αν αντί γι αυτό έβαζα ένα τέτοιο, το οποίο είναι ίδιο απλά έχει και την κεραία, θα υπάρξει καμιά διαφορά;

laptop, tablets, κινητά κι αυτό που έχω λειτουργούν χωρίς κεραία (ενσωματωμένη).

Η προσθήκη κεραίας θα έχει αισθητή διαφορά; δε μιλάω εκεί που δε βλέπει το δίκτυο να συνδεθεί απλά να βελτιώσει κάπως το σήμα. δηλαδή αν η αλλαγή είναι της τάξης του πχ 2% δεν έχει νόημα.

επίσης αν σε αυτό που έδειξα με την κεραία προσθέσουμε μια κεραία σαν αυτή ή αυτή ή έστω κάποια κατευθυντική , θα αλλάξει κάτι;

ένα συγκριτικό που είχα διαβάσει κάποια στιγμή έδειχνε πως η αλλαγή κεραίας στην πράξη δεν είχε αποτέλεσμα. (δε μιλάμε για τίποτα τρελές κεραίες)

γενικά η κεραία στη συγκεκριμένη περίπτωση κάνει δουλειά;

δε ψάχνω να βρω τρόπο να ενισχύσω το σήμα μιας και έχω άλλη κάρτα γι αυτή τη δουλειά απλά έχω τη συγκεκριμένη απορία.

αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποια τέτοια κάρτα (με κεραία και χωρίς) ας μας πει

Δημοσ.

Δεν εχω δοκιμασει τα συγκεκριμενα που αναφερεις αλλα καποια αλλα με και χωρις κεραια.Γενικα οσα εχουν εξωτερικη κεραια ειναι καλυτερα απο αυτα που εχουν εσωτερικη.Πιστευω οτι μεταξυ αυτων που αναφερεις αυτο http://www.ebay.com/itm/Mini-150Mbps-802-11N-G-B-USB-2-0-WiFi-Wireless-Network-LAN-Card-Adapter-Antenna-/221386202416?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item338ba55d30θα ειναι καλυτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...