arma1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 εχω το ASUS T100 και θελω να συνδεσω εναν δορυφορικο δεκτη (συνδεση με HDMI) για να κανω καποιες ρυθμισεις, υπαρχει καποιος usb ανταπτορας που να το κανει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 O μοναδικος τροπος για να γινει κατι τετοιο ειναι με καποιο usb tv turner και το καταλληλο software. Μη με ρωτησεις ποια,γιατι δεν ξερω να σου συστησω.Απλα ξερω οτι αυτη ειναι η διαδικασια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστω πολυ φιλε μου , αφου μου ειπες τον τροπο (σωστη ορολογια) ολο και κατι θα βρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Περιμενε γιατι τα μπερδεψα. Τι εννοεις να κανεις ρυθμισεις στο δορυφορικο δεκτη? Το tv turner ειναι για να μπορεσει να συνδεσεις το δοριφορικο δεκτη με το λαπτοπ και να το χρησιμοποιησεις σαν οθονη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Περιμενε γιατι τα μπερδεψα. Τι εννοεις να κανεις ρυθμισεις στο δορυφορικο δεκτη? Το tv turner ειναι για να μπορεσει να συνδεσεις το δοριφορικο δεκτη με το λαπτοπ και να το χρησιμοποιησεις σαν οθονη! αυτο ακριβως ,αλλα ψαχνω και δε βρισκω κατι, δεν υπαρχει υποδοχη hdmi στον ανταπτορα που βρισκω, εχει μονο εισοδο για κεραια, μηπως δε το ψαχνω σωστα? οταν εχεις χρονο φιλε μου ριξε μια ματια μπας και βρουμε κατι, ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ξέχασέ το, καλύτερα να αγοράσεις μια οθόνη.. Αυτό που θες το κάνουν μόνο τα HD recorders που τα χρησιμοποιούν κυρίως για να γράφουν σκηνές από παιχνίδια. Δες στη Hauppauge: www.hauppauge.com/site/products/prods_hd-recorders.html Αν όμως συμβιβαστείς με αναλογικό σήμα ίσως κάτι να βρεις σε οικονομικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ξέχασέ το, καλύτερα να αγοράσεις μια οθόνη.. Αυτό που θες το κάνουν μόνο τα HD recorders που τα χρησιμοποιούν κυρίως για να γράφουν σκηνές από παιχνίδια. Δες στη Hauppauge: www.hauppauge.com/site/products/prods_hd-recorders.html Αν όμως συμβιβαστείς με αναλογικό σήμα ίσως κάτι να βρεις σε οικονομικό. μαλιστα, για απλη χρηση το θελω, να μου δειχνει καποιες ρυθμισεις που θα θελω να κανω στο δορυφορικο πιατο, τεσπα δε βρισκω κατι, ισως να μη το ψαχνω σωστα, ευχαριστω για τον χρονο σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Θέλω και εγώ να στρίψω το πιάτο της nova που έχει χάσει το δορυφόρο.. Αν βρεις καμια λύση πες την και σε μενα, αλλιώς μας βλέπω μπαλαντέζα και άγιος ο Θεός.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Θέλω και εγώ να στρίψω το πιάτο της nova που έχει χάσει το δορυφόρο.. Αν βρεις καμια λύση πες την και σε μενα, αλλιώς μας βλέπω μπαλαντέζα και άγιος ο Θεός.. Mπορεις να ρωτησεις στα softwatre,αν υπαρχει προγραμμα που να μπορεις να ψαχνει να σου βρει σε ποιες μοιρες εχει σημα το πιατο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 ενα τετοιο εξαρτημα θελεις http://www.ebay.com/itm/New-Easycap-USB-2-0-Video-TV-DVD-VHS-Audio-Capture-Card-Adapter-for-Win7-Win8-/171513417956?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item27eeff10e4 συνδεεις πανω του τον δεκτη της δορυφορικής και σου δείχνει κανονικά... προσεξε γιατι καποιοι δε δουλευουν στα win 8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) @Philippe ,βασικα στην περιπτωση σου πρεπει να βρεις το satellite finder προγραμμα(κατι τετοιο) και να δεις με ποια tv turner ειναι συμβατο.Θελει λιγο ψαξιμο το θεμα! Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2014 από ektor7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 ενα τετοιο εξαρτημα θελεις http://www.ebay.com/itm/New-Easycap-USB-2-0-Video-TV-DVD-VHS-Audio-Capture-Card-Adapter-for-Win7-Win8-/171513417956?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item27eeff10e4 συνδεεις πανω του τον δεκτη της δορυφορικής και σου δείχνει κανονικά... προσεξε γιατι καποιοι δε δουλευουν στα win 8 ωραιος,το συγκεκριμενο πιστευω να κανει δουλεια, λεει και για win 8 , πρεπει να προσεξω κατι αλλο? θα το παραγγειλω και οτι βγει, ευχαριστω @Philippe ,βασικα στην περιπτωση σου πρεπει να βρεις το satellite finder προγραμμα(κατι τετοιο) και να δεις με ποια tv turner ειναι συμβατο.Θελει λιγο ψαξιμο το θεμα! λες να γινετε με το προγραμμα αυτο? μια χαρα ακουγετε, δε κουβαλας δορυφορικο δεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 ωραιος,το συγκεκριμενο πιστευω να κανει δουλεια, λεει και για win 8 , πρεπει να προσεξω κατι αλλο? θα το παραγγειλω και οτι βγει, ευχαριστω λες να γινετε με το προγραμμα αυτο? μια χαρα ακουγετε, δε κουβαλας δορυφορικο δεκτη για αυτό που ζητάς ειναι οκ... προσπαθησε να παιξεις μπαλα σε συνδυασμό και με τη σελίδα dishpointer.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) για αυτό που ζητάς ειναι οκ... προσπαθησε να παιξεις μπαλα σε συνδυασμό και με τη σελίδα dishpointer.com για το προγραμμα λες ειναι οκ η για το card adapter? μπερδευτηκα edit τελικα εκανα την παραγγελια easycap ,πιστευω να δουλευει τελεια ,υπομονη κανα μηνα ,θα σας πω εντυπωσεις Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2014 από arma1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 για το προγραμμα λες ειναι οκ η για το card adapter? μπερδευτηκα edit τελικα εκανα την παραγγελια easycap ,πιστευω να δουλευει τελεια ,υπομονη κανα μηνα ,θα σας πω εντυπωσεις Για τον ανταπτορα ωστε να συνδεσεις πανω το δέκτη... γιατι καλα τα προγραμματα αλλα η πράξη μετραει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα