Προς το περιεχόμενο

Sygic GPS Navigation Offline for Android & iOS 60% off (πχ Ευρώπη 24,99)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουσιαστικά η ίδια προσφορά που έπαιξε για κάμποσο καιρό τον περασμένο Ιούλιο - Αύγουστο. Έβαλα στον τίτλο ενεδιεκτικά την τιμή Ευρώπης, αλλά από ότι βλέπω όλα τα μεγάλα πακέτα είναι με 60%. Εμένε μου αρέσει πολύ σαν πρόγραμμα και με έχει εξυπηρετήσει αρκετά καλά.

Εδώ.

Σημ.: Πιθανότατα η προσφορά είναι και follow-up της τελευταίας αναβάθμισης (προ 10 ημερών) η οποία είχε κάποιες μεγάλες αλλαγές και πολλοί χρήστες ξενέρωσαν απίστευτα, οπότε ίσως η εταιρία θέλει και να αναθερμάνει το ενδιαφέρον του κοινού. Προσωπικά δεν έχω γνώμη για την καινούρια αναβάθμιση γιατί μετά από κάποια σχόλια που διάβασα έμεινα στο παλιό build μέχρι να δω αν αξίζει να αναβαθμίσω.

• Like 2
Δημοσ.

Το εχω πολυ καιρο (την παλια έκδοση)

Έβαλα την καινουρια (τελείως διαφορετικό UI) και ειναι απίστευτα.. ΑΧΡΗΣΤΟ!

Ευτυχώς μπόρεσα και το γύρισα στο παλιο (η ιδια η sygic μου έστειλε το HOW-TO)

Η τιμη ειναι πολυ καλη (το βγαζει αρκετες φωρες το χρόνο σε αυτην την τιμη)

• Like 1
Δημοσ.

Καλή φάση...Δηλαδή να μείνω με την έκδοση που έχω τώρα ε; :) Πάλι καλά που η ίδια η sygic δίνει οδηγίες για roll back αλλά πώα θα γίνει να μην βγαίνει και στις αναβαθμίσεις του play store? Επίσης, αν δεν αναβαθμίσεις  την εφαρμογή, οι χάρτες αναβαθμίζονται παρ'όλα αυτά μόλις βγει άλλη έκδοση;

• Like 1
Δημοσ.

Καλή φάση...Δηλαδή να μείνω με την έκδοση που έχω τώρα ε; :) Πάλι καλά που η ίδια η sygic δίνει οδηγίες για roll back αλλά πώα θα γίνει να μην βγαίνει και στις αναβαθμίσεις του play store? Επίσης, αν δεν αναβαθμίσεις  την εφαρμογή, οι χάρτες αναβαθμίζονται παρ'όλα αυτά μόλις βγει άλλη έκδοση;

Απλα δεν το εχεις στο autoupdate.

Οι χαρτες κανονικα κανουν update

Μπορούν όσοι θέλουν να αγοράσουν τον πλοηγό τώρα με την τιμή της προσφοράς, να έχουν την παλιά έκδοση;

Ναι

Δημοσ.

Εννοείται δεν το έχω στο autoupdate, όπως και καμία άλλη εφαρμογή άλλωστε. Απλά θα ήθελα να μην βγαίνει και σαν ειδοποίηση ενημέρωσης.

Δημοσ.

Έχει αλλάξει το ui, το οποίο προσωπικά μου φαίνεται καλύτερο τώρα, αλλά στο δικό μου δεν κλειδώνει με τίποτα στους δορυφόρους.

Δημοσ.

Το αγόρασα στην προηγούμενη προσφορά που είχε βγει.

Συνεχίζει να κάνει τα ίδια λάθη στις δρομολογήσεις στην ίδια περιοχή και αν του πεις από ποιο δρόμο θέλεις να πας και κατά την διαδρομή αλλάξεις κατεύθυνση και πας από άλλο δρόμο, τότε αργεί πάρα πολύ να κάνει καινούρια δρομολόγηση.

Κατά τα άλλα μου αρέσει λίγο καλύτερα το καινούριο ui, αν και θα προτιμούσα μικρότερες γραμματοσειρές.

djuan1988, on 13 Nov 2014 - 10:15 PM, said:

Έχει αλλάξει το ui, το οποίο προσωπικά μου φαίνεται καλύτερο τώρα, αλλά στο δικό μου δεν κλειδώνει με τίποτα στους δορυφόρους.

αν έχεις data στο κινητό σου ενεργοποιησέτο για να κλειδώνει πιο γρήγορα.

Δημοσ.

Το είχα πάρει και εγώ με την προηγούμενη προσφορά αλλά οι δρομολογήσεις δυστυχώς είναι μέτριες. Για οποιονδήποτε θέλει να το πάρει ας βάλει τη δοκιμαστική έκδοση ώστε να κρίνει τις δρομολογήσεις και αν τον ικανοποιούν να το αγοράσει μετά. Έκανα το λάθος και το αγόρασα ενώ το Route66 που δοκίμασα για ένα μήνα (έχουν χάρτες της ίδιας εταιρίας) ήταν πολύ καλύτερο αλλά με λιγότερα φρου φρου και αρώματα.

Δημοσ.

αν έχεις data στο κινητό σου ενεργοποιησέτο για να κλειδώνει πιο γρήγορα.

Όλα ανοιχτά τα έχω πάντα. Το Google Maps δεν έχει κανένα πρόβλημα να βρει σε 1 δευτερόλεπτο τη θέση, άρα το πρόβλημα είναι του Sygic.

Δημοσ.

Όλα ανοιχτά τα έχω πάντα. Το Google Maps δεν έχει κανένα πρόβλημα να βρει σε 1 δευτερόλεπτο τη θέση, άρα το πρόβλημα είναι του Sygic.

Το πρόβλημα είναι στο Android. Nexus 5 και το navigon δεν δουλεύει σωστά... Δε ξέρω το sygic πως δουλεύει στο N5.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βγήκε προσφορά Black Friday 70% σαν την καλοκαιρινή, με 19.90 Ευρώπη+Ρωσία. Πάρα πολύ καλή τιμή. Πάντως οι γνώμες εξακολουθούν να διίστανται για την τελευταία αναβάθμιση. Προσωπικά έχω παραμείνει στην προηγούμενη έκδοση.

Δημοσ.

Και μενα αρχισε να μου την σπάει..

Βγαζει λιγες εναλλακτικές (ως καθολου) και οταν πχ κάπου εχει κίνηση και παω απο αλλου.. αυτο επιμένει να με παει απο τον ιδιο δρόμο (δεν καταλαβαίνει δλδ οτι έστριψα για κάποιο λογο).

Δημοσ.

Εγω παιδιά το κατέβασα δοκιμαστικά σε 5s και κάθε φορά που κάνεις αναζήτηση συγκεκριμένων οδών κρασάρει το πρόγραμμα και κλείνει. Το απεγκατέστησα και πάλι εγκατάσταση αλλα δυστυχώς τα ίδια. Και άλλοι αναφέρουν τα ίδια σε καποια forum.

Πάντως για όσες οδούς το χρησιμοποιήσα ήταν πολύ καλό, δε βρήκα διαφορές με το navigon που είχα πιο παλιά. Δυστυχώς δε μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω πολύ λόγω του κολλήματος. Αν δεν είχε το κόλλημα θα το αγόραζα σίγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...