maniac89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 γειά σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα το τελευταίο 2μηνο που μου έχει σπάσει τα νεύρα. Στην γραμμή κατάστασης, εκεί που εμφανίζει όλες τις πληροφορίες, εμφανίζεται συνέχεια ένα προειδοποιητικό κόκκινο τρίγωνο με το θαυμαστικό και λέει συνέχεια, "Προειδ/ση χρήσης δεδ. ......(δεν μπορώ να δω παρακάτω)" και από κάτω "Αγγ. για προβ. της χρ. και των ρυθ." έχω πάει στις ρυθμίσεις στην χρήση δεδομένων έχω πειράξει τα πάντα, αλλά αυτό το σήμα δεν σταματάει να εμφανίζεται; έχει τύχει σε κανέναν άλλον, τί μπορεί να συμβαίνει; ευχαριστώ πολύ!
johnniebgood Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, γνώμη μου κάνε του πλέον μια επιδιόρθωση με pc companion. Στο δικό μου έχω κάνει δύο φορές στους 9 μήνες που το έχω, γιατί όλο κάτι τέτοια περίεργα συνέβαιναν. Έτσι για την ιστορία, την τελευταία φορά έμεινε απο μπαταρία και δεν δούλευε πλέον η εφαρμογή φωνητική κλήση, τι εκκαθάριση δεδομένων τι δεν ξέρω κι εγώ τι, έστρωσε με pc companion. Βέβαια πρέπει να ξαναπεράσεις εφαρμογές κλπ. απο την αρχή.
kataramenos32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Πηγαινε δες στις ρυθμισεις μηπως εχεις βαλει προειδοποιηση οταν τα δεδομενα φτανουν σε καποιο επιπεδο χρησης
maniac89 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ήταν το πρώτο πράγμα που κοίταξα. Δεν έχω βάλει και γι αυτό με έχει παραξανέψει. Μπορεί να έχει τραβήξει κανά κόλλημα το λογισμικό.
kataramenos32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Πιθανον.Δεν θα περιμενα και πολλα στη θεση σου απο το tipo
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Aλλαξε μια τη γλωσσα στα αγγλικα για να δεις το πληρες μηνυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα