Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι εντός ευρωπαϊκής ένωσης ( όπως και λογικά είναι), έχει κανονικά εγγύηση.

Έχω στείλει Lenovo πίσω για service, από Πολωνία αγορασμένο, και το δέχθηκαν κανονικά.

και αν είναι από κίνα;

κάποιος λέει ψέμματα: ή η αντιπροσωπεία που λέει ότι δεν το καλύπτει ή το μαγαζί που λέει ότι το καλύπτει η αντιπροσωπεία

Δημοσ.

Δεν ειναι κινα πιστευω...ενα κινητο που ειχα αγορασει παλιοτερα απο αυτους ηταν Γερμανια.

Δημοσ.

Δεν ειναι κινα πιστευω...ενα κινητο που ειχα αγορασει παλιοτερα απο αυτους ηταν Γερμανια.

φίλε μου, εγώ όταν ψωνίζω κάτι θέλω να είμαι σίγουρος..τα ίσως και τα μάλλον δε μου αρέσουν

Δημοσ.

φίλε μου, εγώ όταν ψωνίζω κάτι θέλω να είμαι σίγουρος..τα ίσως και τα μάλλον δε μου αρέσουν

Ε τοτε τι ρωτας εδω και δεν επικοινωνεις μαζι τους να μαθεις απο πρωτο χερι?

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/548489-lenovo-g700-17-ίντσες-οθόνη-i5-3230m-6gb-ram-windows-8-στα-393-ευρώ/?p=53606683

πιστεύω αυτό που λέει η αντιπροσωπεία ότι δεν το καλύπτει

καλά στις αντιπροσωπείες αυτή είναι η μόνιμη πιπίλα, πριν καν πουν καλημέρα έχουν ήδη πει δεν το καλύπτουμε...

Δημοσ.

και αν είναι από κίνα;

κάποιος λέει ψέμματα: ή η αντιπροσωπεία που λέει ότι δεν το καλύπτει ή το μαγαζί που λέει ότι το καλύπτει η αντιπροσωπεία

Σιγά μην είναι κ από Πουερτο Ρικο ρε παιδιά.

Απο Ευρώπη είναι κατά πάσα πιθανότητα, αμερικάνικο χλωμό το βλέπω μιας κ παίζουν τελωνεία κ δεν συμφέρει τα μαγαζιά.

Δημοσ.

Newegg και ένα review λένε ότι είναι 1600x900 όπως ειπώθηκε παραπάνω. Τους πιστεύω περισσότερο από το SellPhone ;)

Και επισης στο neweeg λεει οτι εχει 4gb ram. 

Δημοσ.

Μην ασχολειστε αλλο, με πηραν τηλ. και μου ειπαν εγινε λαθος και σχεδον τιποτα απο την περιγραφη δεν ισχυει, αλλος επεξεργαστης,4 gb αντι για 6, αλλο πληκτρολογιο,αναλυση οθονης  1600x900  κ.λ.π.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...