Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω το galaxy s3 απλα απογοητευμένος απο την samsung ψάχνω για νεο κινητό μέχρι 350€..μου ειπαν για huawei p7

Sony Z1

Oneplus

Lenovo Golden Warrior

Με ενδιαφέρει κυρίως η ποιότητα φωτογραφίας και η μεγάλη οθόνη αν μπορείτε να μου πείτε κάποια γνώμη θα το εκτιμούσαν..ευχαριστώ.

Δημοσ.

παρε κατι από νοκια αν σε ενδιαφερη η φωτογραφια τοσο πολυ

Δημοσ.

Αν μπορεις να αγορασεις απο εξωτερικο: 

Lenovo Vibe X2 4G MTK6595 Octa Core 2.0GHZ 5.0 inch Smartphone Android 4.4 OS 1920*1080P FHD 2GB+16GB 

Με Dual camera: 5.0MP front camera and 13.0MP back camera with flashlight and auto focus,exposure compensation, iso (ISO3200), white balance, beauty, touch screen pictures, blink of an eye pictures, gestures, digital zoom, continuous capture

Εδω μπορεις να δεις camera samples: http://gsminsider.com/2014/10/lenovo-vibe-x2-camera-photo-samples-review-image-gallery/

click to zoom

Lenovo-Vibe-X2-camera-photo-sample-7.jpg

Δημοσ.

Έχω βρει παρόμοιο lenovo απλα φοβάμαι μήπως το κινητό είναι πατάτα και κλαίω τα λεφτά μου μετα γιατί το lenovo a8 έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τιμή 280

Δημοσ.

Το οχταπύρηνο huawei το πήρε ο φίλος της αδερφής μου και πετάει το κινητό.

Λίγο μεγάλο όμως αλλά φθηνό αν το συγκρίνεις με μεγάλα ονόματα

Δημοσ.

Το ascent g760 μου φαίνεται

...και είναι 4πύρηνο απο ότι βλέπω, εμένα 8πύρηνο μου είπε ότι είναι... χχμμμ τι να σου πώ. Παντως απ'ότι το είδα είναι ωραίο. Πάω πάσο, δεν μπορώ να βρώ κάτι στο net.

Μη σε πάρω στο λαιμό μου.

Δημοσ.

Δεν το πρόσεξα φίλε (εννοείς την οπτική γωνία απο τα πλάγια ετσι?). Για κάνα 10 λεπτο αν το περιεργάστηκα το κινητό.

Sry  :ph34r:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...