bobask2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους. Διαβασα προσεκτικα τους ορους χρησης και αξιολογησης των αγγελιων, εχω αγορασει και πουληση μεσω του σαιτ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,παρολα αυτα προσφατα αφαιρεθηκε μια αρνητικη αξιολογιση (η μοναδικη που εκανα στα τοσα χρονια) αν και ειχα λαβει μερος στην συναλαγη.Επροκειτο για ενα κινητο το οποιο πουληθηκε σε αλλον αφου πρωτα κοροιδεψε εμενα και με εκανε να περιμενω μερες για την αγορα του.Ειναι αναξιοπιστος δεν πρεπει να το γραψω αυτο?η μηπως τα τηλ και τα μειλ που ανταλαξαμε δεν ειναι συναλαγη.Λυπαμε πολυ που διαγραφηκε η αξιολογηση μου γιατι και ο τυπος βγαινει καθαρος και τα υπολοιπα μελη δεν ξερουν για το ατομο αυτο.ευχαριστω πολυ το σαιτ καληνυχτα.
nikos903 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Ο όρος χρήσης που μάλλον είναι ο λόγος που διαγράφηκε η αξιολόγηση σου είναι αυτός: 1. Όποιο μέλος συναλλάσσεται μέσω των αγγελιών του forum με άλλο μέλος έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει θετικά ή αρνητικά τη συναλλαγή αυτή. Επειδή η κάθε αξιολόγηση είναι τελική και δεν τροποποιείται για κανέναν λόγο, τα μέλη θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή τόσο στο ύφος όσο και στο περιεχόμενο της αξιολόγησης. Εσύ όμως δεν έκανες συναλλαγή, συναλλαγή θα ήταν άμα είχες δώσει χρήματα απο μέρους σου (ή κάποιο αντικείμενο εάν επρόκειτο για ανταλλαγή) και ο άλλος να σου δώσει κάτι άλλο (το κινητό στην προκειμένη ή κάποιο χρηματικό αντίκρισμα για κάτι που πουλάς). Δηλαδή εσύ ήσουν ακόμα στην συνεννόηση, όχι συναλλαγή. Δεν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να υποβάλεις αξιολόγηση (τα τηλ και mail οχι, δεν είναι συναλλαγή). Το αν είναι καλός/κακός πωλητής ο άλλος δεν μπορείς να το αξιολογήσεις μέσα στο σύστημα των αγγελιών (καλώς ή κακώς), απο την στιγμή που δεν σου πούλησε τίποτα χαλασμένο και δεν έδωσες χρήματα, συναλλαγή δεν υπήρξε. 1
bobask2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 ναι σε αυτο εχεις δικιο. Η λογικη της αξιολογησης που εκανα ηταν οτι αφου με κοροιδεψε τοσο ανετα (μεχρι και ραντεβου μου εκλεισε) γιατι να μην κοροιδεψει και εναν αλλον συμφορητη και μιλαμε για ενα κινητο αξιας μονο 50 ευρω. δηλαδη χρηματα που δεν αξιζει να πολυασχοληθεις ιδως εγω που δεν τα εδωσα κιολας.αλλα θεωρησα οτι και αυτο θα επρεπε να φαινετε για τυχων νεες συναλαγες.
antbyron Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 ναι σε αυτο εχεις δικιο. Η λογικη της αξιολογησης που εκανα ηταν οτι αφου με κοροιδεψε τοσο ανετα (μεχρι και ραντεβου μου εκλεισε) γιατι να μην κοροιδεψει και εναν αλλον συμφορητη και μιλαμε για ενα κινητο αξιας μονο 50 ευρω. δηλαδη χρηματα που δεν αξιζει να πολυασχοληθεις ιδως εγω που δεν τα εδωσα κιολας.αλλα θεωρησα οτι και αυτο θα επρεπε να φαινετε για τυχων νεες συναλαγες. Γιατί δεν απευθύνεσαι στην διαχείριση να πάρεις συγκεκριμένες απαντήσεις;
bobask2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 πως γινετε κατι τετοιο?δεν ξαναχρειαστικε στα τοσα χρονια που ειμαι μελος.αλλα θα το κοιταξω ευχαριστω παντως
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Για να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια, καλό είναι να διαβαστεί προσεκτικά το παρακάτω μήνυμα: Αγγελίες, αξιολόγηση και σχολιασμός Θεωρώ ότι, μετά την ανάγνωσή του παραπάνω, όλες οι απορίες που εκφράζονται στο παρόν thread θα έχουν απαντηθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις