rafail1994 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα ένας γνωστός έχει ένα πρόβλημα με τα μάτια του και όσο περναει ο καιρος χάνει την όραση του, μου ζήτησε λοιπόν εάν μπορώ να του βρω ένα πρόγραμμα για τον υπολογιστή το όποιο είτε θα εισάγει κάποιο αρχείο (pdf,word,txt κτλ ) και θα του το διαβάζει είτε να του λέει τι επιλεγεί με το ποντίκι. Έχω ψάξει αρκετά άλλα δεν μπόρεσα να βρω κάποιο που να κάνει δουλεία μιας και θέλω να διαβάζει στα ελληνικά (έχω πάρει σε πόσες εταιρίες και δεν ξέρουν κάτι ,ακομη και σε αρμόδιες υπηρεσίες) . Ξέρετε κάποιο που να κάνει μια τέτοια δουλεία είτε free ειτε με πληρωμή αρκεί να κάνει την δουλεία που θέλει . Ευχαριστώ
rafail1994 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Επιτέλους και κάτι στα ελληνικά ευχαριστώ άλλα το κακό είναι οτι δέχεται μονο txt αρχεία .....
NTC Labs Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ισως μπορεσω να στο κανω να δουλεψει και με word,pdf,rtf.και γενικοτερα οτιδηποτε μπορει να μετατραπει σε txt αλλα δεν υποσχομαι κατι 100%.
rafail1994 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ισως μπορεσω να στο κανω να δουλεψει και με word,pdf,rtf.και γενικοτερα οτιδηποτε μπορει να μετατραπει σε txt αλλα δεν υποσχομαι κατι 100%. Για την ώρα απλά αγόρασε μια μεγάλη οθόνη και μεγαλώσαμε τα γράμματα μιας και δεν βρήκαμε κάποια άλλη λύση ευτυχώς βολεύτηκε . Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως !!
rafail1994 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Για δες και αυτό Φαίνεται πολύ καλό και η τιμή του αρκετή καλή σε σχέση με κατι άλλους που ζητούσαν χιλιάρικα . Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα