Sidewinder Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Έχω έναν Η/Υ με P4 2,8GHz (800FSB), mobo MSI 865PE Neo2 FIS2R και μνήμη 1GB DDR400 Dual Channel. Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ το DVD Shrink Greek για την κωδικοποίηση των ταινιών που θέλω να πάρω backup. Όλα ήταν πολύ καλά έως ότου χρειάστηκε να χωρέσω σε ένα DVD 4,7GB το «Άρχοντας των δακτυλιδιών» και “Pearl Harbor”. Τα έργα αυτά από μόνα τους (έργο–ελληνικοί υπότιτλοι–ήχος) έχουν τόσο μεγάλη διάρκεια που το DVD Shrink στην κυριολεξία κατέστρεψε την ποιότητα της ταινίας ούτως ώστε να χωρέσει στο δικό μου DVD. Προσπάθησα να πάρω backup της ταινίας μέσω του DVD Shrink αυτή τη φορά uncompressed στον σκληρό μου και μετά να κάνω κωδικοποίηση με το Nero 6 Recode, όμως και με αυτόν τον τρόπο το αποτέλεσμα ήταν ελαφρώς καλύτερο, όχι όμως αποδεκτό. Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει άλλα προγράμματα – μεθόδους κωδικοποίησης; Η βοήθειά σας θα ήταν πραγματικά πολύτιμη. Sidewinder
adams Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Πρωτον καλωςορισες στο forum..... Oσο αφορα το θεμα σου τωρα...προσωπικα 3ωρες ταινιες σε ενα dvd 4.37g ειναι πολυ δυσκολο να εχεις καλο αποτελεσμα... Μια λυση ειναι να κοψεις την ταινια σε 2 δισκακια με το dvdfab χωρις καμια απωλεια ποιοτητας.... Η αλλη αν θελεις οπωςδηποτε να χωρεσει σε ενα δισκακι να πας στην απολυτη λυση encoding cinema craft encoder και dvd2dvdr οδηγος στα Ελληνικα εδω http://www.dvd2dvdr.gr/panv.htm Τελος ενα πολυ καλο εργαλειο για back up τανιων με καλη ποιοτητα με αρκετο χρονο ομως (λιγοτερο απο το cce) ειναι το instant copy 8 της pinnacle
accipio Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Δοκίμασε, όπως λέει κι ο adams, το Instant Copy 8. Έφτιαξα δοκιμαστικά με αυτό το LOTR Two Towers και η ποιότητα που πήρα ήταν πολύ καλή, σε σύγκριση με DVD Shrink.
Sidewinder Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Έκανα όλα όσα αναφέρονται στην διαδικασία που περιγράφεται στο site http://www.dvd2dvdr.gr/panv.htm και το μόνο που κατάφερα ρε παιδιά ήταν να διμιουργήσω αρχεία... 7GB στον σκληρό μου δίσκο! Μάλλον κάτι δεν έκανα καλά... Θα προσπαθήσω και με το instant copy 8. Θα πρέπει, όμως πρώτα να έχω ριπιάρει το DVD uncompressed στον σκληρό;(για να μην το δει ως κλειδωμένο)
accipio Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Θα πρέπει, όμως πρώτα να έχω ριπιάρει το DVD uncompressed στον σκληρό;(για να μην το δει ως κλειδωμένο) Ακριβώς... Με DVD Decrypter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.