k_antoni Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μιλάς με γρίφους γέροντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 εσυ ειπες για νεραντζια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Και τι με πέρασες, για τον Ακατανόμαστο που του έριχναν νεράντζια στο κλειστό της Δάφνης; :-P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξερω παντως... αν οι επιλογες μου ηταν μονο MS, Apple και Canonical τοτε MS δαγκωτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Κάπως έτσι; :-P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Το βάζω εδώ για να μην ανοίγω άλλο νήμα: για παλιό φορητό με AMD 1600+, 1GB Ram, 32GB SSD, ποιο από τα Puppy προτείνετε; Wary (για παλιά μηχανήματα), Tahrpup (που βασίζεται σε Ubuntu 14.04) ή Quirky; Έχω Debian 7.0 με slim, lxde, αλλά θα ήθελα κάτι πιο οικονομικό σε πόρους, χωρίς να χάσω την εμφάνιση του desktop... Είναι το Puppy λίγο πιο γρήγορο ή είναι η ιδέα μου; Δε θέλω να στήσω από την αρχή τη διανομή με JWM, αλλά κάτι έτοιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα