argy100381 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα. ήθελα να ρωτήσω σε όποιον γνωρίζει. Έχω αυτά τα ηχεία B&W dm 603-s3 τα παίζω με ένα ενισχυτή Yamaha 6.1 90watt rms αλλά δεν μου αρέσει και πολύ ο ήχος που βγάζει, σήμερα τα δοκίμασα με έναν δικαναλο ενισχυτή jvc πολύ παλιό 2x35watt και έβγαζαν πολύ ωραία ποιότητα. Για αυτό ήθελα να μου πει κάποιος που γνωρίζει με τι ενισχυτή πρέπει να τα παίξω για να βγάλουν σωστό ήχο επειδή σκέφτομαι να αγοράσω κάποιον είτε δικαναλο είτε πολυκαναλο Ευχαριστώ!
TEOKOS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Για να πάρεις όλα όσα έχουν να δώσουν τα ηχεία σου το 1000αρικο δεν το γλυτώνεις για έναν ολοκληρωμένο καλό ενισχυτή.. Ο av σου έχει pre-outs ? Αν ναι ίσως μπορείς να κοιτάξεις για κανένα τελικό με καλά ρεύματα. Και ο δικός μου ο Denon ζοριζότανε με τα b&w cdm1 se και του κότσαρα έναν τελικό rotel rb993 και άλλαξε ο ήχος τελείως 1
argy100381 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Όχι δεν έχει pre out, ένας φίλος μου είπε να πάρω τον Yamaha rx 797 δικαναλος 2x100 rms θα τα παίξει πολύ ωραία μου είπε
Charlie53 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Σε αυτά τα λευτά και σε Yamaha κοίτα καλύτερα τον Yamaha A-S700 που είναι αποκλειστικά δικάναλος. Εγώ ωστόσο θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάτι σε μεταχειρισμένο γιατί με τα ίδια χρήματα θα πάρεις κάτι πολύ ανώτερο.
argy100381 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά για τον Yamaha a-s500 τι γνώμη έχετε;
Charlie53 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Αν και δεν έχω προσωπική άποψη γιατί δεν τον έχω ακούσει φαίνεται τίμιο μηχάνημα. Ωστόσο προσωπικά εγώ θα κοίταγα σε μεταχειρισμένο ενισχυτή σε αυτά τα χρήματα.
argy100381 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Όπως; Προτείνετε μου κάποιον αξιόλογο που θα μπορώ να παίξω σωστά τα ηχεία μου Και κάτι ακόμα επειδή ακούω και ράδιο είναι καλύτερο να πάρω σκέτο ενισχυτή και ξεχωριστά tuner; Η να πάρω ραδιοενισχυτή οι αποδόσεις είναι ίδιες και των δυο; Ευχαριστώ!
Charlie53 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Καλό είναι να πάρεις ξεχωριστό ενισχυτή και ξεχωριστό tuner. Απο κει και πέρα για να πεις οτι έχεις ολοκληρώσει ένα σύστημα hifi εκτός απο ενισχυτή θα χρειαστείς και ένα DAC δηλαδή έναν μετατροπέα ο οποίος μετατρέπει το ψηφιακό σήμα σε αναλογικό και συνδέεις πάνω όλες τις πηγές σου (CD,laptop,media player) Δηλαδή πάει πηγή DAC ενισχυτής. Τέλος για ενισχυτές καλό είναι να ρίξεις μια ματιά και σε άλλα φορά εξειδικευμένα σε HiFi ώστε να δεις τι παίζει με ενισχυτές. Ρίξε μια ματιά σε NAD,naim,musical fidelity,audiolab όλες αυτές οι εταιρίες μαζί με άλλες είναι αξιοπρεπεστατες στον χώρο αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα