Προς το περιεχόμενο

B&W DM 603-S3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. ήθελα να ρωτήσω σε όποιον γνωρίζει. Έχω αυτά τα ηχεία B&W dm 603-s3 τα παίζω με ένα ενισχυτή Yamaha 6.1 90watt rms αλλά δεν μου αρέσει και πολύ ο ήχος που βγάζει, σήμερα τα δοκίμασα με έναν δικαναλο ενισχυτή jvc πολύ παλιό 2x35watt και έβγαζαν πολύ ωραία ποιότητα.

Για αυτό ήθελα να μου πει κάποιος που γνωρίζει με τι ενισχυτή πρέπει να τα παίξω για να βγάλουν σωστό ήχο επειδή σκέφτομαι να αγοράσω κάποιον είτε δικαναλο είτε πολυκαναλο

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Για να πάρεις όλα όσα έχουν να δώσουν τα ηχεία σου το 1000αρικο δεν το γλυτώνεις για έναν ολοκληρωμένο καλό ενισχυτή.. Ο av σου έχει pre-outs ? Αν ναι ίσως μπορείς να κοιτάξεις για κανένα τελικό με καλά ρεύματα.

Και ο δικός μου ο Denon ζοριζότανε με τα b&w cdm1 se και του κότσαρα έναν τελικό rotel rb993  και άλλαξε ο ήχος τελείως

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτά τα λευτά και σε Yamaha κοίτα καλύτερα τον Yamaha A-S700 που είναι αποκλειστικά δικάναλος. Εγώ ωστόσο θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάτι σε μεταχειρισμένο γιατί με τα ίδια χρήματα θα πάρεις κάτι πολύ ανώτερο.

Δημοσ.

Αν και δεν έχω προσωπική άποψη γιατί δεν τον έχω ακούσει φαίνεται τίμιο μηχάνημα. Ωστόσο προσωπικά εγώ θα κοίταγα σε μεταχειρισμένο ενισχυτή σε αυτά τα χρήματα.

Δημοσ.

Όπως; Προτείνετε μου κάποιον αξιόλογο που θα μπορώ να παίξω σωστά τα ηχεία μου

Και κάτι ακόμα επειδή ακούω και ράδιο είναι καλύτερο να πάρω σκέτο ενισχυτή και ξεχωριστά tuner;

Η να πάρω ραδιοενισχυτή οι αποδόσεις είναι ίδιες και των δυο;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλό είναι να πάρεις ξεχωριστό ενισχυτή και ξεχωριστό tuner. Απο κει και πέρα για να πεις οτι έχεις ολοκληρώσει ένα σύστημα hifi εκτός απο ενισχυτή θα χρειαστείς και ένα DAC δηλαδή έναν μετατροπέα ο οποίος μετατρέπει το ψηφιακό σήμα σε αναλογικό και συνδέεις πάνω όλες τις πηγές σου (CD,laptop,media player) Δηλαδή πάει πηγή DAC ενισχυτής. Τέλος για ενισχυτές καλό είναι να ρίξεις μια ματιά και σε άλλα φορά εξειδικευμένα σε HiFi ώστε να δεις τι παίζει με ενισχυτές. Ρίξε μια ματιά σε NAD,naim,musical fidelity,audiolab όλες αυτές οι εταιρίες μαζί με άλλες είναι αξιοπρεπεστατες στον χώρο αυτό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...