spyrid0n4s Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Εδω και πανω απο μισο χρονο δεν μπορω να φορτωσω το google.gr/.com(μηνυμα: Η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη).Αυτο συμβαινει μονο οταν συνδεομαι με τη συνδεση του σπιτιου μου.Με οποιαδηποτε αλλη συνδεση δεν υπαρχει το παραμικρο προβλημα.Με το κινητο μου επισης δεν μπορω να συνδεθω.Συμβαινει επισης με ολους τους browsers.Υπαρχουν μερες που συνδεεται κανονικα στο google αλλα τις περισσοτερες οχι.Συμβαινει και σε μερικα αλλα site αλλα πιο σπανια(βλεπε mediamarkt.gr/protothema.gr).Φανταζομαι κατι συμβαινει με τις ρυθμισεις της συνδεσης μου.Μπορει να με βοηθησει καποιος? ευχαριστω
Kostasspil Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μήπως έχεις μπλοκάρει τις IP, των σελίδων που έχεις το πρόβλημα? Για τσέκαρε το outbound στις ρυθμίσεις του router σου
spyrid0n4s Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 εκανα disable to firewall στο router και μπαινει κανονικα.Ειναι επικινδυνο να το αφησω ετσι?
jek20 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Όχι,δεν είναι επικίνδυνο,κανονικά έπρεπε από την αρχή να είναι έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα