chrismilo91 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 δηλαδη φιλε δεν καταβα? μονο με rsim τιποτε αλλο?
igoods Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Θα σου κανει αντικατασταση η infoquest unlock τη νεα συσκευη; Μηπως τους ρωτησες; ε?.. Πολύ δυνατό στοιχείο, αλλά δεν κατάλαβα αν τελικά στο άλλαξαν. φυσικα το αλλαξαν αφου ειχε προβλημα. δηλαδη φιλε δεν καταβα? μονο με rsim τιποτε αλλο? Πρωτα πρεπει να μαθεις που ειναι κλειδωμενο.
chrismilo91 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Sprint ειναι κλιδομενο μου λεει τωρα που το ξερουμαι τι κανουμαι?
zio10 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Sprint ειναι κλιδομενο μου λεει τωρα που το ξερουμαι τι κανουμαι? Μόνο με καμιά rsim...ή ας το ξαναπουλήσει εκεί. 1
Kostasspil Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Sprint δεν ξεκλειδώνει δυστυχώς μόνο ότι σου πε ο zio
chrismilo91 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 rsim Ποια? εχετε καπιο Link? ενοω απο ebay?
polteris Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Αν εχει περασμένη την 8.1 τότε νομίζω πως ειναι η rsim 9+.
arc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 (για την ολοκλήρωση της συζητήσης) Επικοινώνησα με infoquest και σε ερώτημα αν καλύπτουν iphone 5s αγορασμένο απο ΗΠΑ, χωρίς applecare, η απάντηση ήταν θετική. Ευτυχώς αλλάξανε τα δεδομένα σε σχέση με τότε που ειχα αντιμέτωπίσει παρόμοιο θέμα. 4
Kostasspil Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Αν αναθεωρούσαν και την πολιτική αντικατάστασης (refurbished) τι καλά που θα μασταν.
George_Be Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Η infoquest φυσικα και καλυπτει τα iphone εξωτερικου αφου η εγγυηση ειναι παγκοσμια. Το οτι ειναι κλειδωμενο στην σπριντ δεν ειναι λογος να το πας στο σερβις ουτε προκειται η infoquest να στο αντικαταστησει με ελληνικο η ξεκλειδωτο. Πηγαινεις σπριντ -> παιρνεις σπριντ. Πηγαινεις at&t -> παιρνεις at&t. Επισης 5c + rsim δυσκολα τα πραγματα. Μονο με air 2 η mini 2 και αυτο στα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ versions.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα