Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια μια φιλη μου πιρε το iphone 5c απο το skoutz Μονο που το iphone ειναι εισαγωγη απο αμερικη και ειναι κλειδωμενο μηπως ξερεταει κανενα τρωπο για να το ξεκλιδωση? διβασα καπου για rsim επισης αυτη η rsim Κραταει για παντα? και τι ακριβως ειναι? αλλος τροπος δεν υπαρχει?

Δημοσ.

καλησπερα παιδια μια φιλη μου πιρε το iphone 5c απο το skoutz Μονο που το iphone ειναι εισαγωγη απο αμερικη και ειναι κλειδωμενο μηπως ξερεταει κανενα τρωπο για να το ξεκλιδωση? διβασα καπου για rsim επισης αυτη η rsim Κραταει για παντα? και τι ακριβως ειναι? αλλος τροπος δεν υπαρχει?

απο πιο μαγαζι το πηρε και ειναι κλειδωμενο?...να το παει πισω.δεν νομιζω να υπαρχουν μαγαζια που να τα πουλανε κλειδωμενα.εκτος και αν ηταν μεταχειρισμενο και την ειχαν ενημερωσει

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πάει πίσω και ζητά αλλαγή ή τα χρήματα της (ΟΧΙ πιστωτικό να πάρει κάτι αλλο). Επισης μπαίνει στο skroutz και στις κριτικές του μαγαζιου γράφει οτι ειναι αμερικάνικο και κλειδωμένο. Αν της το αλλάξουν μπαίνει πάλι και συμπληρώνει οτι το αλλαξαν. 

Μην διανοηθεί να ασχοληθεί με ξεκλείδωμα, χάνει την εγγύηση, που έτσι κι αλλιως δεν εχει στην Ελλάδα, αφου το κινητό ειναι αμερικάνικο. (βλ παρακάτω μήνυμα #23)

Επεξ/σία από arc
  • Like 1
Δημοσ.

Το πάει πίσω και ζητά αλλαγή ή τα χρήματα της (ΟΧΙ πιστωτικό να πάρει κάτι αλλο). Επισης μπαίνει στο skroutz και στις κριτικές του μαγαζιου γράφει οτι ειναι αμερικάνικο και κλειδωμένο. Αν της το αλλάξουν μπαίνει πάλι και συμπληρώνει οτι το αλλαξαν. 

Μην διανοηθεί να ασχοληθεί με ξεκλείδωμα, χάνει την εγγύηση, που έτσι κι αλλιως δεν εχει στην Ελλάδα, αφου το κινητό ειναι αμερικάνικο. 

Ολα σωστα αν και η εγγυηση ισχυει

• Like 1
Δημοσ.

Η εγγύηση ισχύει κανονικά, εφόσον είναι η αγορά έγινε στην Ελλάδα.

Στο site έγραφε πως είναι unlocked?

Ακολούθησε τη συμβουλή του arc, ειδικά αυτό με το σχόλιο, είναι πολύ καλή ιδέα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εγγύηση ισχύει κανονικά, εφόσον είναι η αγορά έγινε στην Ελλάδα.

Η εγγύηση για τα iphone ισχύει μόνο στη χώρα αγορας. Για mac,ipad,κλπ ειναι αλλο θέμα. 

Άρα αν το Χ σκρουτζομαγαζο το αγορασε απο αμερική, όταν ερθει η ώρα (που να μην ερθει, εννοείται) της εγγύησης, ο μόνος τρόπος ειναι να σταλεί usa. Ακόμα και να το στείλει arvato (ελληνική εταιρεία), αυτή θα κάνει κανονική χρεώση.

(βλ παρακάτω μηνυμα #23)

Επεξ/σία από arc
Δημοσ.

Η εγγύηση για τα iphone ισχύει μόνο στη χώρα αγορας. Για mac,ipad,κλπ ειναι αλλο θέμα. 

Άρα αν το Χ σκρουτζομαγαζο το αγορασε απο αμερική, όταν ερθει η ώρα (που να μην ερθει, εννοείται) της εγγύησης, ο μόνος τρόπος ειναι να σταλεί usa. Ακόμα και να το στείλει arvato (ελληνική εταιρεία), αυτή θα κάνει κανονική χρεώση. 

έχουν εγγύηση κανονικά τα αμερικάνικα, τα αναλαμβάνει η infoquest απ'ό,τι ξέρω

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, το θέμα το είχα σκαλίσει πριν απο αρκετά χρόνια οταν ήμουν στο εξωτερικό. zio και kostaspil, πάρτε αυριο τηλέφωνο σε οποιοδήποτε service της apple στην Ελλάδα και πείτε «Αγόρασα ένα iphone απο ΑΜΕΡΙΚΗ, ισχύει κανονικά η εγγύηση στην Ελλάδα; »

Θα χαρώ να βγω ψευτης και αν εχει αλλάξει η πολιτική τους (χλωμό) θα ανακαλεσω δημόσια. 

Χαίρομαι που άλλαξαν τα δεδομένα και βγήκα ψεύτης. (βλ παρακάτω μηνυμα #23)

Επεξ/σία από arc
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, το θέμα το είχα σκαλίσει πριν απο αρκετά χρόνια οταν ήμουν στο εξωτερικό. zio και kostaspil, πάρτε αυριο τηλέφωνο σε οποιοδήποτε service της apple στην Ελλάδα και πείτε «Αγόρασα ένα iphone απο ΑΜΕΡΙΚΗ, ισχύει κανονικά η εγγύηση στην Ελλάδα; »

Θα χαρώ να βγω ψευτης και αν εχει αλλάξει η πολιτική τους (χλωμό) θα ανακαλεσω δημόσια. 

ξέρω περιπτώσεις και για ipad και για iPhone αγορασμένα από Αμερική που τα κάλυψε η infoquest. Τώρα τι να πω, από τη στιγμή που δεν ήταν δικά μου αφήνω και ένα περιθώριο λάθους :-)

(μιλάω μόνο για την quest, όχι για τα άλλα service όπως arvato κλπ)

Δημοσ.

Δεν εχω προσωπική εμπειρία από us iphone <-> infoquest, αλλά μίλησα βασιζόμενος στα warranty papers της apple. 

Επειδη εχω εγω.εστειλα πριν ενα μηνα στην info αμερικανικο iphone ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ για αντικατασταση.η εγγυηση ειναι παγκοσμια.Εδω και χρονια.Και η εξυπηρετηση της infoquest ειναι απο τις καλυτερες που μπορεις να πετυχεις.Η arvato 0 μπροστα της.

Δημοσ.

Επειδη εχω εγω.εστειλα πριν ενα μηνα στην info αμερικανικο iphone ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ για αντικατασταση.η εγγυηση ειναι παγκοσμια.Εδω και χρονια.Και η εξυπηρετηση της infoquest ειναι απο τις καλυτερες που μπορεις να πετυχεις.Η arvato 0 μπροστα της.

Θα σου κανει αντικατασταση η infoquest unlock τη νεα συσκευη; Μηπως τους ρωτησες;
Δημοσ.

Πολύ δυνατό στοιχείο, αλλά δεν κατάλαβα αν τελικά στο άλλαξαν. 

Δημοσ.

λοιπον παιδια χιλια συγνωμη αλλα σας εδωσα σχεδον λαθος στοιχεια τωρα με ενημρωσε η κοπελα και μου ειπε πως το Iphone ειναι απο ebay αγορασμενο δεν εγραφει αν ειναι locked η unlocked επισης μου ειπε οτι ειναι ανακατασκευασμενο... πειτε μου τωρα τι μπορουμαι να κανουμαι χιλια ευχαρηστω....???

Δημοσ.

Δηλαδή τζάμπα τσακωθήκαμε; :))

Αφου ΔΕΝ γράφει Locked ή unlocked τοτε ο πωλητης ειναι οκ. 

Για rsim δεν μπορω να βοηθήσω ικανοποιητικά. Είμαι σιγουρος κάποιος αλλος πιο εμπειρος θα το κανει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...