TRILOBYTER Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Παιζει κανενας ΜΜΟ να μου πει αν κολλαει οταν ανοιγει textures με τον 850 evo? Σκεφτομαι να τον παρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Νέο Magician 4.7 από τέλη Αυγούστου. Γράφτηκε και κάπου αλλού στο forum μήπως; Το δοκίμασε κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Να έβγαζε και κάνα upgrade msg το τωρινό μας Magician καλά θα ήταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Να δούλευε το rapid στα W10 βασικά,χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε αλχημείες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγω οταν το κατεβασα ειπα θα εφτιαξαν το rapid αλλα τελικα παλι καλα που υπαρχει και αλλος τροπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ούτε σε εμένα δουλεύει (προφανώς, win 10).... Είναι τόσο σημαντικό αυτό το rapid? Και αν ναι, με ποιον τρόπο το περνάμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Πηρα εναν 850 evo εδω και μια εβδομαδα, στο hard disk sentinel μου δειχνει στο performance 83%. Το health ειναι στο 100%. Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι δειχνει 83% και πως λυνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 το ιδιο προβλημα ειχα με τον τον ιδιο δισκο.Υγεια 100% performance 80%.. Μολις περασα Intel Rapid Storage πηγε στο 100%.Αν δεν εχεις περασει intel rapid περασε το. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Οκ, απο που το κατεβαζω αυτο και τι ακριβως κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 https://downloadcenter.intel.com/product/55005/Intel-Rapid-Storage-Technology-Intel-RST- Το περνας μονο αν εχεις ιντελ cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Α,οχι Amd 8350 εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Απο amd δεν γνωριζω αν υπαρχει αντιστοιχο προγραμμα. Παντως μην ανησυχεις ο δισκος δεν εχει προβλημα. Με αναβαθμιση των drivers θα φτιαξει. Περιμενε και αλλες γνωμες απο τα παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Για amd θα περάσεις amd sata drivers που θα βρεις στο σαιτ της μητρικής σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Για amd θα περάσεις amd sata drivers που θα βρεις στο σαιτ της μητρικής σου. Νομιζω οτι κατι ειδα οταν κοιτουσα αν υπαρχει update για το bios. Θα το τσεκαρω. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα