Προς το περιεχόμενο

Samsung 850 EVO

Vassilis_24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πλέον είμαι κι εγώ κάτοχος ενός 850 evo στα 250gb και έχω τις παρακάτω ταχύτητες:

Να σε ρωτήσω ρε Γιώργο.. Τι λειτουργικό έβαλες πάνω? Και γενικά πως σου φάνηκε καλός??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σε ρωτήσω ρε Γιώργο.. Τι λειτουργικό έβαλες πάνω? Και γενικά πως σου φάνηκε καλός??

Μια χαρά μου φαίνεται από κάθε άποψη -όπως και ο 840 evo που είχα- και λειτουργικό έχω τα windows 8.1

Καλησπερα σε ολους.Εχω πλεον και εγω τον 850 250gb σε laptop lenovo y-5070.
Ενω ολα τα αποτελεσματα ειναι σωστα μεσω του samsung magician το random read ειναι τραγικα χαμηλο δλδ κατω απο 1000 και αυτο χωρις να ολοκληρωνεται το συγκεκριμενο τεστ καθως μεχρι μιση ωρα που το αφησα δεν το ολοκληρωσε.....
Στο προγραμμα crystaldiskmark παλι βλεπω οτι ενω οι τιμες ειναι κανονικες η τελευταια μετρηση 4kqd32 ειναι πολυ χαμηλη.
Υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι χαλασμενο στον δισκο?Τι αλλο μπορω να κανω για να βεβαιωθω οτι ειναι οντως ελλατωματικος η οχι?1μερα εχει δουλεψει στο λαπτοπ με windows 8.1.

post-34292-0-41213800-1424781305_thumb.jpg

• Super Moderators

το random read ειναι τραγικα χαμηλο δλδ κατω απο 1000

τι εννοείς κάτω από 1000?

τα specs του είναι:

Read Sequential: up to 540 MB/s (97,000 IOPS)

Write Sequential: up to 520 MB/s (88,000 IOPS)

Μολις χρησιμοποιησα και το as ssd benchmark και στο 4K-64Thrd στο read η ταχυτητα που βγαζει ειναι 1,01MB/s....

Η ταχυτητα γτ ξαναεκανα το τεστ ειναι 400 περιπου και πεφτει συνεχως οσο παιρναει η ωρα(ενω λεει up to 97000 ακριβως οτι μου γραφεις)....

post-34292-0-37810100-1424782817_thumb.jpg

Δεν κανει απολυτως τπτ το μηχανημα οσο κανω τα τεστ εννοειται.

Οριστε και τα αποτελεσματα απο as ssd benchmark,εκανε μιση ωρα να το ολοκληρωσει και τα 28 λεπτα τα χαλασε στο 4Κ-64Thrd και το αποτελεσμα ειναι απαραδεκτα μικρο.Μαλλον τον παω πισω οπως ειναι για αλλαγη....

• Super Moderators

AHCI και drivers για το chipset της Intel και το Intel RST έχεις περάσει?

φρέσκο installation windows πάνω στον 850 Evo? μπας και περνάει updates στα windows?

Τα updates ειναι απενεργοποιημενα ετσι κ αλλιως δλδ τα κανω οταν θελω εγω.Τα αλλα ναι ειναι κομπλε και τα windows μπηκαν ξανα απο την αρχη. :(  :(  :(  :(  :(

Ναι εχω δοκιμασει πολλες επανεκινησεις πιστεψε με.....

Στην χρηση δεν καταλαβαινω κατι,παει καλα το μηχιανημα σε σχεση με τον υβριδικο που ειχε πριν,ανοιγει κλεινει αμεσως ο υπολογιστης ανοιγει προγραμματα χωρις καθυστερηση,απλα στις μετρησεις οσως benchmark δοκιμασα το συγκεκριμενο αποτελεσμα ειναι πολυ χαμηλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...