gdriver Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 τόσο δυνατός δίσκος και τόσο πρόσφατος και όμως γιατί τον περιορίζουν σε sata 3 και όχι sata express!!! αφού το πρωτόκολλο και η τεχνολογία υπάρχει , γιατί επιμένουν να τον φιμώνουν έτσι ; και να πω πως είναι τόσο παλιός που να μην υπήρχε το sata express να λεγα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 μάλλον γιατί δεν είναι τόσο κοινές ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδη να αφησω το SATA3 να παει χαμενο? Αν τα περασω απο την αρχη δε θα στρωσει? Εψαξες μηπως υπαρχει κανενα firmware update για τον controler? Εδω ισως παρεις καποια βοηθεια. http://www.win-raid.com/forum.php Εγω πριν λιγο εκανα update το firmware στον usb 3 controler της μητρικης γιατι ειχα ταχυτητες 12-15 mb/s συν οτι πολλες φορες μου εγραφε ταχυτητα 0 mb/s ενω τωρα φτανει και 130 mb/s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moonspell21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Εβαλα το τελευταιο update που εχει στο site της asus. Στο λινκ που εδωσες βρηκα αυτο εδω το θεμα http://www.win-raid.com/t717f25-Asus-P-P-D-E-PRO-with-Samsung-EVO-Win-b.html#msg12026που ειναι πολυ κοντα στο δικο μου προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Πλέον είμαι κι εγώ κάτοχος ενός 850 evo στα 250gb και έχω τις παρακάτω ταχύτητες: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 κατεβασα το hard disk sentinel που υπηρχε σε προσφορα. και κοιταω οτι μου γραφει στις επιδοσεις του δισκου 96% και οτι ``η λειτουργια του trim υποστηριζεται αλλα με ειδικες αναγκες.συνισταται να αναβαθμισετε το λειτουργικο συστημα ,τον ελεγκτη δισκου ή το προγραμμα οδηγησης για βελτιωση των επιδοσεων`` .παιζει να υπαρχει καποιο θεμα με τον ssd? η mobo μου ειναι η gigabyte z97x gaming 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 κατεβασα το hard disk sentinel που υπηρχε σε προσφορα. και κοιταω οτι μου γραφει στις επιδοσεις του δισκου 96% και οτι ``η λειτουργια του trim υποστηριζεται αλλα με ειδικες αναγκες.συνισταται να αναβαθμισετε το λειτουργικο συστημα ,τον ελεγκτη δισκου ή το προγραμμα οδηγησης για βελτιωση των επιδοσεων`` .παιζει να υπαρχει καποιο θεμα με τον ssd? η mobo μου ειναι η gigabyte z97x gaming 3 Αν δεν εχεις ενεργοποιήσει το ahci απο το bios δες εδώ πως Ενεργοποίηση του AHCI σε Windows 7 / Vista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 spank ενεργοποιημενο το εχω δες τι μου γραφει http://prntscr.com/64k1qh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Άμα δεις τον οδηγό όμως πρέπει να περάσεις τους drivers των sata της μητρικής σου και να κάνεις και κάποιες αλλαγές στα windows , τα έχεις κάνει αυτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 το ahci ειναι ενεργοποιημενο απο το bios. εχω windows 8.1 64bit.ειναι ιδιος ο οδηγος?μπηκα στο site ths gigabyte και εχει αυτους τους οδηγους http://prntscr.com/64kt1j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 πέρασε τους τελευταίους Intel RST... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 πέρασε τους τελευταίους Intel RST... στο site της intel θα τους βρω? στο site της intel θα τους βρω? https://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&keyword=Intel+Rapid+Storage+Technology+(Intel+RST)&OSVersion=Windows+8%2C+64-bit αυτους κατεβαζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 ναι αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι πράγματι αυτοί οι τελευταίοι για το Ζ97 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 ναι αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι πράγματι αυτοί οι τελευταίοι για το Ζ97 δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει.. οταν τον εκανα εγκατασταση ηταν ολα οκ.. υγεια 100% οπως και οι επιδοσεις... τωρα οι επιδοσεις επεσαν στο 94% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 προσωπικά δεν έχω και τόση εμπιστοσύνη στο HD Sentinel για SSDs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα