RcManiac Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Είσαι σίγουρος ότι είναι συνδεδεμένος στην σωστή θύρα ; (γκρι sata 3) . Έχεις βάλει τους τελευταίους drivers του controller ; έχεις το τελευταίο bios ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 τρισάθλιος marvel controller, βάλτον στον intel κι ας είναι sata2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moonspell21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπον για τη θυρα ειμαι σιγουρος ναι. Η μητρικη ειναι αυτη http://www.asus.com/Motherboards/P7P55DE/HelpDesk_Download/εχω κατεβασει και βαλει απο εκει που λεει SATA (5) τα 1,3 και 5. Σε Windows 7 ultimate 64bit. Μπορει καποιος να μπει στον κοπο να μου πει τι αλλο πρεπει να βαλω? Για το bios δεν αλλαξα κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 σε ποιο sata port έχεις βάλει τον SSD? αν τον έχεις σε grey ή black port βγάλτον και βάλτον σε κάποια που δεν έχει τέτοιο χρώμα... μετά πέρνα Intel AHCI (Intel RST) drivers και τέλειωσες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moonspell21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εκει που ειναι το 8 τον εβαλα,εκει εχω και τον παλιο μου HDD. H επεξηγηση ειναι απο κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 άρα σε grey port aka Marvel Controller... βάλτον στο 11 aka Intel Controller κι ας είναι SATA2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moonspell21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδη να αφησω το SATA3 να παει χαμενο? Αν τα περασω απο την αρχη δε θα στρωσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 ο controller είναι άθλιος κι αποδίδει χειρότερα από SATA2, για αυτό βλέπεις τέτοια νούμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 καλημερα και χρονια πολλα! εκανα και γω παραγγελια τον συγκεκριμενο ssd. εχω αυτη την motherboard http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4966#ov σε ποια sata να τον συνδεσω?ρωταω γιατι εχει μια SATA Express support for 10 Gb/s data transfer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να συνδεθεί στην SATA Express αλλά και να μπορεί είναι δώρον άδωρον διότι δεν την αξιοποιεί... βάλτην κανονικά σε SATA3 Intel... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 thresh που ξερω ποιες ειναι οι SATA3 Intel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 λογικά όλες οι SATA3 στο Z97 παίζουν πάνω σε Intel Controller... λάθος διατύπωση μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLO Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Να και τα δικα μου νουμερακια...Απο τη μια ο νεος 850 evo και απο την αλλη ο παλιος 840 ο απλος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iDude Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Το ιδιο δεν ειναι αμα παραγγείλω τον 850 evo απο Σκρουτζ; δηλαδη η εγγύηση 5 Χρόνια δεν ειναι παλι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 αν εννοείς για EBW πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα και για σιγουριά ζήτα τη και εγγραφως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα