Προς το περιεχόμενο

Samsung 850 EVO

Vassilis_24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τα αμαζον έχουν 7,5 ευρώ μεταφορικα, computer universe 11ευρω κ.ο.κ. οπότε ανάλογα με το τι παίρνεις μια χαρα συμφέρουν (εδώ υπαρχουν ελληνικα μαγαζια που σου βγαίνει 7,5 ευρώ με μεταφορικα και αντικαταβολή) απο κει και πέρα υπαρχουν παντα και μαγαζια που χρεωνουν 30 ευρώ αλλα προφανώς δεν μιλάμε για αυτά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τον αγόρασα και εγώ αλλά κάτι δεν μου αρέσει. Στο benchmark μου βγάζει χαμηλά αποτελέσματα. Στο samsung magician μου βγάζει read 403 και write 388. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;

οκ λύθηκε. έβαλα το σωστό καλώδιο.

Επίσης να ξέρετε σε μερικες μητρικές δεν είναι ολες οι θύρες sata3,την πατανε πολλοι ετσι. Τσεκαρετε την μητρική σας στο official site της, και δειτε αν ειναι οι θύρες ολες sata3,αλλιως δειτε ποιες ειναι οι συγκεκριμένες. Κατεβαστε ολα τα updates των Windows,τους drivers της μητρικής σας, καντε optimize απο magician ή ακόμη καλύτερα απο το τοπικ εδω με τις οδηγίες για εναν τελειο ssd, προσωπική άποψη βαλτε Windows 8.1 ;)

Πηρα και εγω τον 250αρι, τον περιμενω λογικα απο βδομαδα.

Πρωτη φορα θα βαλω ssd.

Ετοιμάσου για μεγαλο σοκ, ειδικα αμα εχεις και win 8.1 ^^ Δεν σου spoilαρω σε ποσο δευτερόλεπτα θα ανοιγει το pc σου, και γενικαβθα δεις οτι η εμπειρία σου με τα Windows θα παει σε αλλο επίπεδο :P

Για να μην ανοιξω αλλο θεμα το γραφω εδω.

Στα γρηγορα, βαζω τον δισκο, περναω windows και μετα τρεχω το cd που εχει μεσα και μετα drivers μητρικης (να βαλω απο το cd που ειχε μεσα ή να κατεβασω online) ?

Στο bios αφου τον συνδεσω πρεπει να αλλαξω κατι?

Κατέβασε τους drivers online για να έχεις την τελευταία έκδοση . 

Το μόνο που χρειάζεται στο bios είναι να γυρίσεις σε AHCI mode , αν δεν είναι ήδη ... 

Εχω 2 120δες ssd evo 840. Αξίζει να πάω σε 250 850 Evo? ή τσάμπα λεφτά? Οι evo 840 είχαν πρόβλημα απόδοσης και φοβάμαι μην έχουν και αυτοί τα ίδια προβλήματα και χρειάζεται firmware update. Θέλω κάποιον γρήγορο και αξιόπηστα

Αφου με τα χιλια ζορια καταφερα και εφτιαξα το AHCI οι ταχυτητες ειναι απογοητευτικες

post-265272-0-93501000-1419950328_thumb.jpg

Θα χρειαστω φορματ και περασμα απο την αρχη ή σωζεται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...