Euclides Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 To laptop μου έχει 12 Gb RAM και τα Windows λένε ότι το προτεινόμενο μέγεθος του Pagefile είναι 18 Gb. Δεν είναι υπερβολικό?
JimRdesign Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μετά από τόσα χρόνια ακόμα δέν έχει ξεκαθαριστεί γιατί τα windows προτείνουν τόσο μεγάλο pagefile.Ξέρω οτι κάποια προγράμματα το χρησιμοποιούν αλλά αυτές οι ποσότητες είναι όντως υπερβολικές.
Euclides Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Πάντως αν καταργήσω τελείως το pagefile, μου βγάζει critical error: Error 46, volmgr: Crash dump initialization failed!
SPANK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Προσωπικά το έχω καταργήσει το pagefile και δεν εχω κανένα θέμα με 16gb ram
mphxths Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 με 12 γιγα και γω το χω καταργησει τελειως..αλλα μην ξεχναμε οτι το hibernation πρεπει να σχετιζεται με το pagefile (στο λινουξ σχετιζεται παντως) οποτε για να σωσει 12γιγα μνημης στο pagefile...λογικο ειναι να θελει 18γιγα (και λιγο παραπανω δηλ για καβατζα)
Jason 93 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Το εχω καταργησει τελειως και εχω μονο 4gb μνημης. Το Hibernation δουλευει κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα