cgioris Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μένω σε νησί. Παίρνω τηλ. το μαγαζί που την πουλάει και ρωτάω: "Τι γίνεται αν χαλάσει; Εφόσον είναι 3 χρόνια on site πληρώνετε εσείς τα μεταφορικά για επισκευή;" Δεν ξέρουμε μου λένε, πρέπει να μιλήσετε με την αντιπροσωπία να σας εξηγήσουν!!! Παίρνω την αντιπροσωπεία της HP και μου λένε: Εμείς δίνουμε 1 χρόνο εγγύηση. Αν κάποια μαγαζιά προσφέρουν 3 χρόνια πρέπει να μιλήσετε μαζί τους...!!! Ό,τι να 'ναι. Εγώ πως μπορώ να εξασφαλιστώ ρε παιδιά με την on site εγγύηση; Αν χαλάσει στο νησί και δεν πληρώνουν αυτοί τα μεταφορικά, θα μου βγει ο κούκος αηδόνι....!
guardianx71 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ότι η οθόνη έχει 3 χρόνια έχει , οπότε λάθος θα σου τα είπαν από την ΗΡ, σύμφωνα με Site: τους ίδιους . Ίσως να μην κατάλαβαν ότι εννοούσες οθόνη. Εγώ για onsite ξέρω ότι εσύ δεν κάνεις τίποτα εκτός τις αναφοράς βλάβης και σου στέλνουν κούριερ να πάρει την παλιά και να αφήσει την καινούρια. Για να είσαι σίγουρος όμως , γιατί ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει όπως τον βολεύει , ξαναπάρε στην ΗΡ και τόνισε τους ότι μιλάς για την εγγύηση που έχει κανονικά η οθόνη και αναφέρεται στο τέλος στην σελίδα του , να σου πουν τι όντως καλύπτει
cgioris Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Οκ, ευχαριστώ, Δεν ξέρουν τι τους γίνεται μου φαίνεται την hp!!!
cgioris Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Καλά, εκεί στην HP έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Μου απάντησαν ότι η 3 χρόνια on site της οθόνης ισχύει μόνο για αποστάσεις 100 χιλιομέτρων από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, αλλά δεν είναι σίγουροι. Αν δεν είναι αυτοί σίγουροι, ποιος είναι; Έστειλα στο facebook τους στον τοίχο την ερώτηση. Αν δεν απαντήσουν ούτε εκεί, θα τους ξεχέσω και θα αρχίσω να διαφημίζω την άλλη γνωστή εταιρεία, που και σε βραχονησίδα να είσαι έρχεται τεχνικός στο σπίτι σου. Πως να πάει μπροστά αυτή η χώρα μετά με τέτοιες εταιρείες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα