8elwADSL Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα στο φόρουμ ξανά μετά από μερικές μερες καθώς με την μετακόμιση έπρεπε να μεταφερθεί και η γραμμή Θέλω την βοήθεια των πιο έμπειρων να μου πουν αν "είμαι καλά" ISP Forthnet 24αρα ΠΡΙΝ (ΠΑΛΙΟ ΣΠΙΤΙ) ΜΕΤΑ (ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ)
JohnConstantine Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα στο φόρουμ ξανά μετά από μερικές μερες καθώς με την μετακόμιση έπρεπε να μεταφερθεί και η γραμμή Θέλω την βοήθεια των πιο έμπειρων να μου πουν αν "είμαι καλά" ISP Forthnet 24αρα ΠΡΙΝ (ΠΑΛΙΟ ΣΠΙΤΙ) ΜΕΤΑ (ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ) ΣΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ
jkoukos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Έχεις καλύτερο συγχρονισμό για 200 μέτρα μεγαλύτερη απόσταση από το αστικό κέντρο. Αλλά και στις 2 περιπτώσεις περίπου 3Mbps ποιο κάτω από τον φυσιολογικό συγχρονισμό. Βέβαια μπορεί να είναι γενικό θέμα της περιοχής.
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα στο φόρουμ ξανά μετά από μερικές μερες καθώς με την μετακόμιση έπρεπε να μεταφερθεί και η γραμμή Θέλω την βοήθεια των πιο έμπειρων να μου πουν αν "είμαι καλά" ISP Forthnet 24αρα ΠΡΙΝ (ΠΑΛΙΟ ΣΠΙΤΙ) ΜΕΤΑ (ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ) πριν επαιζες χαλια για την αποσταση .τωρα παιζεις μια χαρα για την αποσταση ή να το πω θα παιζεις μια χαρα για την αποσταση αφου κανεις μια αλλαγη .δες την απαντηση πιο κατω. επισης ασχετο με το θεμα σου αλλα ειτε εχεις το 585 v7 ειτε το v8 κανε και το τελευταιο firmware ειτε απο forthnet ειτε καποιο generic firmware απο εδω http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/TG585/ Έχεις καλύτερο συγχρονισμό για 200 μέτρα μεγαλύτερη απόσταση από το αστικό κέντρο. Αλλά και στις 2 περιπτώσεις περίπου 3Mbps ποιο κάτω από τον φυσιολογικό συγχρονισμό. Βέβαια μπορεί να είναι γενικό θέμα της περιοχής. στην δευτερη περιπτωση κατα 99 τις 100 δεν θα ειναι 3 mbps κατω απο το φυσιολογικο. αν ριξουμε μια ματια στις λεπτομερειες θα δουμε το παρακατω. στην πρωτη περιπτωση ειναι με 6αρι profile σε iftn chipset dslam δηλαδη σε siemens στην δευτερη περιπτωση ειναι παλι με 6 αρι profile σε bdcm chipset dslam δηλαδη σε alcatel. ως γνωστο στα alcatel dslam της forthnet υπαρχει αυτο που λενε gap κοινως υπαρχει rfi profile που του κοβει αρκετη ταχυτητα στην συγκεκριμενη περιπτωση.κοβει αρκετες συχνοτητες που ειναι στο τελος.οποτε οσο πιο καλη γραμμη εχεις που σημαινει οτι χρησιμοποιει αρκετες απο τις τελευταιες συχνοτητες τοσο πιο πολυ χανεις.στην δικια του περιπτωση αν ειναι σε rfi που κατα 99 τις 100 ειναι γιατι ειναι το default χανει σιγουρα 2 mbit.οποτε ας παρει ενα τηλεφωνο την forthnet να του βαλουν no rfi profile για να παρει τα μεγιστα της γραμμης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα