Eigem Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα!... Πελάτης, ζήτησε δυναμική σελίδα, για μεγάλη γκάμα προιόντων, που θα ανεβάζει συνεχώς νέο υλίκο, θα είναι εύκολα διαχειρίσιμη ( άρα δεν παίζει να χρησιμοποιήσω php, κώδικα κ.λ.π. ) και πρέπει να υπάρχει και δυνατότητα για μελλοντική αναβάθμιση σε e-shop!!..... Εγώ σκεφτόμουν να το στήσω σε Joomla...Drupal.....Καμιά ιδέα??...συμβουλή??....
arc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 @ts από τώρα βάλε τις βάσεις και για το επομενο βήμα. Ζήτα του απο τώρα τι εχει στο μυαλό του για να μη χρειάζεται να φτιάχνεις απο την αρχή όλο τον ιστοτόπο (εκτός αν πληρώνει, οπότε ζαμανφου) κερασάκι: http://www.istioselida.com/ 1
alou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Έχει και μοτέρ άμα κάτσει μπουνάτσα, δεν πάει μόνο με πανιά. Δυναμική.
Eigem Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 lion2486 : Exei to WordPress έχει δυνατότητα να μετατραπεί σε e-shop??...Δεν το έχω δουλέψει παρα πολύ... d_gkal : Ευχαριστώ για την χρήσιμη απάντηση σου....αλλά δες ξανά τον τίτλο του θέματος... arc : Για αρχή θέλει απλως σελίδα....αλλά ρωτώντας τι θέλει τον μου είπε ότι μελλοντικά (σε μερικούς μήνες) θα χρειαστεί και e-shop...και επειδή δεν το κόβω να πληρώνει...πρέπει να δω ΤΩΡΑ τι επιλογές υπάρχουν, για να προλάβω άσκοπη δουλειά στο μέλλον.... Και το κερασάκι, ήταν πολύ καλο!....αλλά σε σε τι πρόγραμμα να το στήσω?!....
lion2486 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 lion2486 : Exei to WordPress έχει δυνατότητα να μετατραπεί σε e-shop??...Δεν το έχω δουλέψει παρα πολύ... Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα