Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το iphone μου δείχνει ότι φορτίζει αλά δεν φορτίζει. Άλλαξα και μπαταρία αλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα . Τι μπορεί να φταίει ;;  Δούλευε για όσο είχε μπαταρία αλά τώρα δεν μπορώ να το φορτίσω. :(

Δημοσ.

Δες αν κάνει καλή επαφή. Καμιά φορά γεμίζει χνούδια η υποδοχή φόρτισης και θέλει καθάρισμα. Αλλιώς τσέκαρε και το καλώδιο ή το φορτιστή όπως λέει και ο igoods

Δημοσ.

Οκ παίδια λύθηκε , τουλαχιστον προς το παρον. Πρεπει να ειναι θεμα φορτιστη τελικα γιατι στο pc φορτιζει . Εχω και αλλο θεμα ομως , μετα απο πτωση του iphone δεν ακουω τον συνομιλητη οταν κανω κληση ,εκτος και αν φοραω ακουστικα η εχω ανοιχτη ακροαση,εχω αλλαξει ακουστικο αλα δεν διορθωθικε το προβλημα.καμια φορα αν πιεζω το χερι σε εκεινο το σημειο φτιαχνει, αλα τωρα τελευταια δεν φτιαχνει ουτε με αυτον τον τροπο.:( καμια ιδεα για αυτο;;

Δημοσ.

τσέκαρε αν τα ριμπον κατω απο την οθονη βγηκαν...μπορει με το πεσιμο ή το βγάλε-βάλε του display assembly για την αλλαγη μπαταριας να εβγαλαν το ριμπον απο μία γωνία και δεν δουλεύει το ακουστικό.

Δημοσ.

Επίσης για το θέμα με τα ακουστικά, τσέκαρε εάν τυχόν έχει σπάσει η ακρουλα από τα ακουστικά και έχει μείνει στην υποδοχή...( το ξέρω είναι λίγο απίστευτο, αλλά το έχω παθει!!)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Παιδια το προβλημα δεν ειναι στα ακουστικα, ειναι στο ακουστικο του τηλεφωνου, το οποιο αντικατεστησα με αυτο εδω απο ebay

http://www.ebay.co.uk/itm/191083748618?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT  αλλα και παλι δεν λυθηκε το προβλημα :(

Δημοσ.

Το ενδεχόμενο να πρόκειται για πλακέτα το σκέφτηκες?

Εγγύηση έχεις?

Και να έχει μετά από τόσες "εγχειρήσεις" που έχει κάνει μόνος του δε νομίζω να του το περάσουν...

• Like 1
Δημοσ.

Καλα μπορει να επεσες και σε μαπα ακουστικο ή να μην εχει ακουμπησει καλα ,γινονται,κινεζιες ειναι αυτα τα ακουστικα.Επισης εχει και το flex που ακουμπαει το ακουστικο σου,το αλλαξες αυτο?Παιζε να το εχεις κοψει[για κοιτα το].Μητρικη δεν ειναι,δεν βγαζουν τα 5αρια εκει προβλημα.

Δημοσ.

θα το ξανανοιξω καποια στιγμη να το ξαναδω μηπως δεν εβαλα κατι καλα, προς το παρον θα βολευτω με τα ακουστικα και οταν το ανοιξω θα σας ενημερωσω.

Δημοσ.

Αν στην ηχογραφηση λειτουργει το ακουστικό και δεν λειτουργεί μονο στις κλησεις τοτε ειναι το audio chip απο την πλακετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...