Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα, πρόσφατα ( πριν 2-3 ημέρες περίπου ) όταν άνοιξα τον υπολογιστή, παρατήρησα έναν έντονο θόρυβο. Άνοιξα το κουτί και είδα ότι προέρχεται από το τροφοδοτικό. Σκέφτηκα πως μπορεί να είναι από σκόνη σε κάποιο ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού και να χρειάζεται καθάρισμα.

Να το αποσυνδέσω από την πρίζα, να το ανοίξω και να το καθαρίσω ή να μην το επιχειρήσω; Αν το καθαρίσω εξωτερικά θα βοηθήσει; ( Το κουτί το καθαρίζω γενικά ανά 3-4 μήνες. )

Επίσης, εάν κλείσω τον υπολογιστή ( shut down ) και τον ξαναανοίξω, το τροφοδοτικό παύει να κάνει αυτόν τον θόρυβο και λειτουργεί ομαλά.

Τι μπορεί να είναι και τι μπορώ να κάνω;

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Μμμ μου θυμισες να καθαρισω το κουτι μου που εχω να το καθαρισω κανα εξαμηνο. Περαν αυτου αν εισαι σιγουρος οτι ερχεται απο εκει ο θορυβος κοιτα μηπως εχει χαλαρωσει μια βιδα και κατι κουνιεται εκει μεσα. Ειχα το ιδιο προβλημα πιο παλια.

Δημοσ.

εαν αποφασισεις να ανοιξεις το τροφοδοτικο δες πρωτα στο σαιτ της μαρκας του τροφοδοτικου σου εαν χανεται η οχι η εγγυηση εαν ειναι φυσικα μεσ'την εγγυηση εκτος κι αν εχεις παλιο  τροφοδοτικο που τελειωσε η εγγυηση του. απο δικια μου εμπειρια ειχα και εγω ενα παρομοιο προβλημα το ελυσα χαλαρονωντας τις βιδες του τροφοδοδοτικου που συνδεονταν με το κουτι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...