Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιο κατά την γνώμη σας smartphone είναι καλύτερο  το Motorola Moto G 2nd Gen (8GB) Dual SIM ή το Huawei Honor 3C 4G;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Πήγαινε και πάρε το Moto G και μην κοιτάξεις πίσω :P

Κάτι έχει ακουστεί για υψηλό SAR, αλλα δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς συμβαίνει. πέρα απο αυτό, απλά το παίρνεις και τρέχεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου papp0us το έχω ακούσει και εγώ αυτό με το SAR αλλά περισσότερο με απασχολεί ένα σχόλιο που διάβασα στο skroutz ότι το κινητό έχει ασταθές λογισμικό με αρκετά bugs/ανόητους περιορισμούς και επίσης Κακή διαχείριση εφαρμογών.Τέλος θέλω να ρωτήσω αν είναι πρόβλημα που η μπαταρία δεν βγαίνει. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου papp0us το έχω ακούσει και εγώ αυτό με το SAR αλλά περισσότερο με απασχολεί ένα σχόλιο που διάβασα στο skroutz ότι το κινητό έχει ασταθές λογισμικό με αρκετά bugs/ανόητους περιορισμούς και επίσης Κακή διαχείριση εφαρμογών.Τέλος θέλω να ρωτήσω αν είναι πρόβλημα που η μπαταρία δεν βγαίνει.

Δεν ξέρω που τα διάβασες αυτά που λες, αλλά για μουφες από haters και τρολλ μου ακούγονται. Το moto g 2014 ειναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις από Ελλάδα στα λεφτά αυτά.

Για τη μπαταρία σίγουρα το να έβγαινε θα ήταν πλεονέκτημα, αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα. Σε δύο χρόνια που θα χάσει απόδοση, η θα έχεις αλλάξει τηλέφωνο, η πας στο service και στη αλλάζουν αυτοί.

Τέλος για το Sar, μόνο για το moto g ακούγεται... Για τα κινέζικα που κάνεις δεν ξέρει τι έχουν, δεν μιλάει κανείς... Εδώ to iPhone και έχει 1.20-1.30.

Προχωράς άφοβα στην αγορά του. Τον άλλο μήνα λογικά θα τρέχεις και lollipop.

Δημοσ.

απο τα 2 που λες και εγω για το μοτο θα πηγαινα και αυτο επειδη για το honor ακουγετε οτι εχει ασυμβατοτητες σε ευρωπαικα δικτυα

τα κινεζικα που κανεις δεν ξερει τι sar ειναι μονο ενα μικρο ποσοστο απο αυτα που κανουν καπου στα 50 δολαρια και ειναι μαρκα μ'εκαψες.. μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο καζανι

αν και στα ιδια λεφτα παιρνεις πολλες κλασεις καλυτερο κινητο απο ολες τις αποψεις

Δημοσ.

τα παιδια στο Myphone που κατεχουν το Honor 3c 4g λενε πως δουλευει μια χαρα το 4g. εγω είμαι κατοχος του 3g και δεν αντιμετοπίζω κανενα θέμα. το κινητό είναι άψογο

Δημοσ.

από τα σχόλια και τις φωτό των παιδιων στο νήμα φαίνεται οτι το 4 G δουλεύει. διαβασε και τις επομενες σελίδες..

Δημοσ.

τοτε παρτο..

οσο για τις σελιδες τις εχω διαβασει ολες..  αλλα και παλι δεν θα εβαζα το χερι μου στην φωτια..  ποσο μαλλον το χερι τριτων..

Δημοσ.

Παιδια επειδη και γω σκεφτομαι για το moto g το καινουργιο, ξερουμε τιποτα αν και ποτε θα πεσει λιγο η τιμη, γιατι τα λυπαμαι 180 ευρω.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας και έχω καταλήξει κατά 80% να αγοράσω το moto g το καινούργιο το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δεν βγαίνει η μπαταρία του.

Δημοσ.

Παιδια επειδη και γω σκεφτομαι για το moto g το καινουργιο, ξερουμε τιποτα αν και ποτε θα πεσει λιγο η τιμη, γιατι τα λυπαμαι 180 ευρω.

Το παλιό είναι αρκετά φθηνότερο αν το οικονομικό είναι το θέμα σου. Αλλά θα έχεις μικρότερη οθόνη, χειρότερη κάμερα και έλλειψη sd card/dual Sim.

Κατά τα άλλα έχουν την ίδια επαιξεργαστικη δύναμη. Ίσως και καλύτερη μπαταρία το μοντέλο του 13.

Δημοσ.

Το παλιό είναι αρκετά φθηνότερο αν το οικονομικό είναι το θέμα σου. Αλλά θα έχεις μικρότερη οθόνη, χειρότερη κάμερα και έλλειψη sd card/dual Sim.

Κατά τα άλλα έχουν την ίδια επαιξεργαστικη δύναμη. Ίσως και καλύτερη μπαταρία το μοντέλο του 13.

+ κατωτερο ηχειο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...