Dantε Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Το συστημα ειναι το εξης Gigabyte Z97 HD3 i5 4690K 2x4GB Kingston Savage 1600Mhz Chieftec 850W Καινουργιο ειναι και εκανα την αναβαθμιση τη προηγουμενη βδομαδα Αρχικα ειχα παρει ενα στικακι μνημη αλλα πηγα και πηρα σημερα και αλλο ενα. Το θεμα ειναι οτι δε θελει με τιποτα να δουλεψει το dual channel. Ειτε τα βαλω στο πρωτο συνδυασμο η στο δευτερο ανοιγει το συστημα,δε δειχνει κατι και δινει 40 μπιμ και μετα κανει restart και τα ιδια. Εαν τα βαλω διπλα διπλα,δηλαδη σε single ολα οκ. Δοκιμασα και το καθε στικ μονο του,ολα οκ,δοκιμασα ολους τους συνδυασμους σε dual παλι τα ιδια. Μολις τη πηρα τη μητρικη εβαλα το τελευταιο bios. Εκανα και ticket και περιμενω να δω. Καμια ιδεα?η μιλαμε για κανα κοκομπλοκο της μητρικης και θα φτιαχτει με κανα bios update? rev 1 ειναι η μητρικη...
driftingcris Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Στήλε ένα μήνυμα στην gigabyte εξηγώντας το πρόβλημα σου. Εγώ αυτό θα έκανα για αρχή δηλαδή.
Dantε Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Εκανα ticket Και περιμενω. Παντως βρηκα αλλον εναν με το ιδιο θεμα. Καποιος κωδικος για τα 40 μπιπ παντως δεν υπαρχει.
driftingcris Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Έβαλε το latest bios. Δεν νομίζω να φτιάξει κάτι, αλλά δεν έχει τπτ να χάσει
Dantε Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Θα κανω και απο αυτο και θα δοκιμασω...
Dantε Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μου απαντησαν απο gigabyte. Μου εδωσε καινουργιο bios και το περασα και παλι το ιδιο. και μολις το ειχα περασει δηλαδη αρα ηταν ολα default μου ειπαν οτι παιζει να ειναι και μνημες λογω οτι δεν ειναι στη compatibility list. Αρα ισως να μην αρεσουν στη μητρικη αυτες οι μνημες σε dual channel. Υποθετω οτι μπορω να γυρισω τις μνημες για ασυμβατοτητα η και τη μητρικη αλλα δε νομιζω να κερδισω κατι,απο αποψη επιδοσεων με το dual channel οποτε λεω να το αφησω ετσι προς το παρον και οταν θελησω να βαλω και αλλη μνημη(που θα αργησει αρκετα χρονια) βλεπω και κανω...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 εχεις δικιο ειναι ψηλα τα χαακτηριστικα ετσι κι αλλιως δεν χανεις τιποτα χωρις αυτο εκτος αν μπορει να σε καλυψει εκει που το αγορασες και κανεις δωρεαν αλλαγη τις μνημες με αυτες που υποστηριζει η μητρικη σου....
Dantε Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Το σκεφτηκα και αυτο αλλα για αλλες μνημες θελει και να συμπληρωσω ευρω και δεν ειμαι διαθεσιμος τωρα να δωσω και αλλα οποτε το αφηνω ως εχει... μπορει και στο μελλον να βγαλουν και κανα bios που να τις υποστηριζει κιολας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα