KeepWalking7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Αγορασα ενα Level One WBR-6003 αλλα δεν μπορεσα να το δουλεψω..γινεται να το λειτουργησω μονο του η πρεπει να εχω κ δευτερο;;εχω μπερδευτει
navigator0 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Απο φωτο που ειδα στο internet ειναι σαν switch αυτο που πηρες και εκπεμπει και ασυρματα το σημα. Νομιζω οτι χρειαζεσαι αλλο modem για να το συνδεσεις στην τηλεφωνικη γραμμη.
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Αγορασα ενα Level One WBR-6003 αλλα δεν μπορεσα να το δουλεψω..γινεται να το λειτουργησω μονο του η πρεπει να εχω κ δευτερο;;εχω μπερδευτει πηγαινε το πισω να στο αλλαξουν.ειναι σκετο ρουτερ οχι adsl router αρα θες ειτε ενα adsl router ειτε θες ενα σκετο adsl modem. απο εκει και περα υπαρχουν και 2-3 διαφορετικοι τροποι για να το χρησιμοποιησεις σαν ρουτερ αν βαλεις adsl router/modem πριν απο αυτο.ο καθε τροπος εχει τα ευκολα και τα δυσκολα του.αλλα για μενα το καλυτερο ειναι να το πας πισω και α. να παρεις αλλη μαρκα.β.να παρεις adsl router οχι σκετο ρουτερ.αλλιως απλα θα κανεις την ζωη σου πιο δυσκολη.και για να πηρες κατι καινουριο σημαινει οτι το παλιο που ειχες μαλλον δε σε καλυπτε οποτε να κρατησεις το παλιο adsl router να παιξει σαν modem ισως να μην ειναι οτι καλυτερο ειδικα αμα ειναι κανα zte.αν τωρα δεν γινεται να το αλλαξεις τοτε πες μας και τι adsl router εχεις να σε βοηθησουμε πως θα γινει το σεταρισμα αναλογα τι θες και αναλογως ποσο πιανουν και τα χερια σου. η πιο σωστη λυση ειναι να μπει το adsl router σε bridge mode δηλαδη σαν adsl modem και μετα να σεταρεις τον ρουτερ σαν pppoe και να βαλεις τα Username/password μεσα στο ρουτερ αντι για το adsl router modem.λιγο πιο δυσκολη λυση αλλα η σωστη. η αλλη λυση ειναι να παιξεις default χωρις να πειραξεις κατι στο adsl router που σημαινει διπλο nat διπλο Port forward και η τριτη λυση το router να παιξει σαν access point μονο για το ασυρματο χρησιμοποιοντας μια Lan του αντι για την wan/ internet.ετσι παρακαμτεις ολα τα routing staff που εχει μεσα.εκτος αν απο μονο του εχει επιλογη να παιξει σαν access point που λιγο δυσκολο γιατι δεν ειδα κατι στο manual.γενικα δες τι θες να κανεις για να σου πουμε κατι παραπανω γιατι πχ αν παιξεις με την Lan πρεπει να κλεισεις dhcp και να βαλεις ip στο ιδιο δικτυο.αν κανεις την λυση την τριτη ισως με κανα One to one nat να γλυτωσεις τα 2 nat αρα και τα διπλα port forward.
KeepWalking7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Τ8 ρουτερ που εχω ειναι τοZTE H108NS..θελω να μου προτείνετε ενα φθηνό ρουτερ για να κάνω την δουλεια μου..δεν μπορω να το γυρίσω πισω..ετσι κ αλλιως το πήρα πολυ φθηνα...σε τι θα ηταν καλύτερο να το χρησιμοποιησω; σαν access point θα έχει καλη εμβελεια;; και αν ναι μια βοήθεια στο πως να το εγκαταστήσω.
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Τ8 ρουτερ που εχω ειναι τοZTE H108NS..θελω να μου προτείνετε ενα φθηνό ρουτερ για να κάνω την δουλεια μου..δεν μπορω να το γυρίσω πισω..ετσι κ αλλιως το πήρα πολυ φθηνα...σε τι θα ηταν καλύτερο να το χρησιμοποιησω; σαν access point θα έχει καλη εμβελεια;; και αν ναι μια βοήθεια στο πως να το εγκαταστήσω. παραθετω λυσεις. α.πετας το zte πουλας το Level one και πας και παιρνεις πχ ενα tp link 8970 ή 8980 που ειναι ολα σε ενα. β.γυρνας το zte σε bridge απλα δηλαδη να παιζει σαν Modem Και βαζεις το level one Να κανει κληση pppoe Με τα στοιχεια που σου εχει δωσει ο παροχος.ετσι το zte απλα εκτελει χρεη modem και τιποτα αλλο.ολα τα αλλα γινονται στο level one. γ.κλεινεις το wifi στο zte το αφηνεις σαν adsl router και απλα βαζεις το level one να κανει το accecss point αφου γινουν τα παρακατω. αν το zte ειναι 192.168.1.1 βαζεις το level oNe σε 192.168.1.254 και κλεινεις dhcp>τα συνδεεις μεταξυ τους lan to lan Και οχι lan to wan/internet με ethernet καλωδιο και εισαι ready
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα