stratos789 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους.Επειδη δεν ηξερα σε ποια κατηγορια παει το θεμα που ηθελα να ανοιξω το ποσταρα εδω.Λοιπον,μου φερανε ενα laptop στο οποιο μου ειπανε οτι φταιει ο σκληρος δισκος.Τελος παντον τον συνδεσα στο δικο μ pc και του εκανα διαμορφωση για να κανω και το συστημα αρχειων ntfs γιατι ηταν νομιζω raw. Οταν το εκανα αυτο ετρεξα και το προγραμμα Hard Disk Sentinel και μου εβγαλε οτι εχει 53% υγεια,οποτε πηγα και του εβαλα παλι τα windows εφοσον εβλεπα πως ηταν οκ...Το laptop ολα μια χαρα αλλα οταν μπηκα κανονικα στα windows και μετα εκανα restart το laptop δεν εκανε boot.Το συνδεσα παλι στο pc μου και πατησα να κανω παλι διαμορφωση αλλα μου λεει τωρα οτι δεν μπορει να κανει διαμορφωση.Επισης δοκιμασα 2-3 φορες να του βαλω windows αλλα καθε φορα που εμπενε στα windows και μετα εκανα restart εκανε παλι τα ιδια. Ξερετε τι συμβαινει?Ευχαριστω
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 /τιτλος διορθωθηκε, μεταφερθηκε
stratos789 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Επισης ετρεξα και ενα test και μου ειπε αυτο στον hdd
arc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Με συνοπτικές διαδικασίες αλλάζεις δίσκο. Αν είσαι εντός εγγύησης κάνε το test της εταιρείας του δίσκου για να παει για αλλαγη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα