tomasss Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Για να αποκτήσω πρόσβαση στις ''Ηλεκτρονικές Πηγές Πληροφόρησης'' του τμήματος μου , ακολουθόντας πιστά τις οδηγίες του τμήματος έκανα τα εξής: 1η προσπάθεια με το ΟpenVPN : κατέβασα φυσικά τα αντίστοιχα αρχεία ΧΧΧ.cer και ΧΧΧ.ovpn , εγκατέστησα επιτυχώς το πιο πρόσφατο Οpenvpn , copy paste τα ΧΧΧ.cer και ΧΧΧ.ovpn στον φάκελο config του Οpenvpn , Connect και η connection failed ! 2η προσπάθεια με Cisco VPN Client : συνδέεται ΑΛΛΑ ανοίγοντας οποιονδήποτε browser φτάνοντας στη σελίδα της βιβλιοθήκης του τμήματος μου , ΔΕΝ εμφανίζει το απαραίτητο link για να μπω στις ''Ηλεκτρονικές Πηγές Πληροφόρησης'' και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ το εικονίδιο της σύνδεσης μου στο ασύρματο modem router (DGN2000) εμφανίζει κίτρινο θαυμαστικό. Τί κάνω προκειμένου να συνδεθώ τελικά σωστά; Ρυθμίσεις modem μυρίζει... αλλά είμαι άσχετος. Και η εργασία για το μεταπτυχιακό μου τρέχει...
Rabican Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 δηλαδη με Cisco VPN, συνδεεσαι κανονικα, ανοιγεις μια πρωτη σελιδα απο server εσωτερικα στο πανεπιστημιο και οταν πας να κανεις browse απο εκει σε καποια δευτερη σελιδα, λειπει το link? το client ειναι σιγουρα Cisco VPN? εκανες install τον client και του σεταρισες connection profile με Group name και Preshared Key? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα