thelos257 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Την καλημερα μου σε ολους θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιος τροπος για να φυλαξω τις ενημερωσεις απο το windows update και να τις κανω να τρεξουν να εγκαταστασουν δηλαδη αυτοματα μετα απο ενα φορματρισμα του υπολογιστη γινεται κατι τετοιο ; στα windows xp θυμαμαι υπηρχε ενα προγραμμα το λεγομενο autopath και επελεγες ποιες ενημερωσεις ηθελες να σου εγκαταστασει και τις εγκαταστουσε αυτοματα χωρις να χρειαστει να τις ξανα κατεβασεις απο το microsoft/windows update δεν ξερω αν ισχυ το ιδιο και για τα windows 7/8/8.1 . Σας ευχαριστω παρα πολυ.
.::NikoS::. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Με το ΝΤLite μπορείς να τις ενσωματώσεις στο iso. Αλλά θα πρέπει να τις κατεβάσεις από την microsoft μία μία Μακάρι να υπάρχει άλλος τρόπος να τον μάουμε για να τον κάνω κι εγώ.
jim_p Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Με το wsus μπορεις να τις κατεβασεις και να τις εχεις σε ενα φακελο ή να τις κανεις iso για να τις γραψεις σε δισκακι. To "αποτελεσμα" αντιγραφεται στο φακελο client που δημιουργιε η εφαρμογη και για να κανεις τα update τρεχεις απλα το updateinstaller.exe που υπαρχει σε αυτο το φακελο. http://download.wsusoffline.net/ 1
cuprakatos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Εγώ νομίζω ότι κάθε υπολογιστής που έχει διαφιρετικό hardware , θα εγκαθιστά άλλα ντ άλλων. Η θα δημιουργεί πρόβλημα ή κόλλημα στην εγκατάσταση των ενημερώσεων . Τέλοσπάντων αν δεν ισχύει διορθώστε με . Εγώ πάντως , όσο αφορά win 7 και office , εχω κατεβάσει απο τη microsoft όλες τις σημαντικές ενημερωσεις πχ : sp1 ....sp2......sp3 και μετά απο κάθε εγκατάσταση , περνάω αυτές και είμαι οκ . Μετά αναλαμβάνει το update ........
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Διαφορετικά γιατί; Μόνο drivers βρίσκει διαφορετικούς. Όλα τα άλλα updates (KBxxxx) είναι κοινά σε όλα τα PC και το μόνο που εξαρτάται είναι τι windows φοράς και αν έχεις SP εγκατεστημένο.
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι. Είναι αξιόπιστα τέτοιου είδους προγράμματα; Γιατί εγώ πριν λίγες μέρες που ηθελα να ενσωματώσω κάτι updates στα 8, καθόμουν και το έκανα με τα εργαλεία της microsoft εντελως χειροκινητα (όχι αυτό το wsus, αλλά με DISM μεσω dos...) γιατί δεν εμπιστεύομαι εύκολα "τρίτους" Επειδή όμως δεν παλεύεται η διαδικασία της microsoft πρέπει να βρω εναλλακτική! Edit: δοκιμαζω το wsus τωρα παρολο που δε φαινεται καθαρο καθαρο απο την microsoft. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2014 από .::NikoS::.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα