Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως εδώ και 3 χρόνια έχω nova και είναι μια χαρά. Και βλέπω και τις ταινίες μου οπότε θέλω και εννοώ καλές ταινίες, όχι ο,τι να ναι!

Για το wrc που είναι φανατικός έχει δυστυχώς πλέον μια πολύ περιληπτική εκπομπη στο motors tv αλλά βολευομαι με το wrc+ οπότε είμαι μια χαρά!

Όσο για μπάλα πηγαίνω και στο καφενείο της γειτονιάς για να κάνω και χαβαλε!

Δημοσ.

Μόνο που η ελληνική μέση  ταχύτητα download/upload δεν είναι ιδανική για hd streaming.

.....ούτε και σε standard definition?? (βλέπε Nova Go)

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ τρέχει με 1000 ...έχει σχεδόν 3000,χαμηλόμισθους υπαλλήλους ,τεχνογνωσία μοναδική σε κάποια θέματα και κανει σωστές κινήσεις...Ξέρω τι θα πείτε για τους χαμηλόμισθους αλλά η εποχη επιτάσσει τέτοια μοντέλα ώστε να εχεις τόση αναπτυξη και τόσες επενδυσεις στον συγκεκριμένο τομέα. Μπαίνουν vdsl παντού σιγά σιγα. Ακόμα και σε πολύ μικρά χωριά!! κριθια Θεσσαλονίκης ακόμα και στο Σοχό υπάρχει vdsl καλυψη και παιζει και με ονομαστικές ταχύτητες... ΕΡΕ αλλαγες....

Δημοσ.

Ας είναι καλά το 24αρι και το σοπκαστ.Θα το προσπεράσω

Το οτι συγκρινεις το live streaming του sopcast με δορυφορικη μεταδοση με ξεπερναει. Θα το προσπερασω

• Like 5
Δημοσ.

Πρεπει να βγει υπηρεσία να πληρώνει κάποιος και να βλέπει μέσω Ίντερνετ. Ας πούμε 5€ ευρώ μια εβδομάδα χωρίς απωδικοποιητες απλώς web tv με συνδρομή

πεντε ευρω? πολλα ειναι......και να μου δινουν 10 θελω

Δημοσ.

Το οτι συγκρινεις το live streaming του sopcast με δορυφορικη μεταδοση με ξεπερναει. Θα το προσπερασω

εχεις δικιο σε καλυτερη ποιοτητα το βλεπω,σε αφηνω πισω μου παλι

Δημοσ.

live streaming,pirate bay,και εχεις ολο το πακετο free! :-)

και εγώ πελάτες....... από τους ιούς και τα σκουπίδια που μαζεύουν από αυτό το "πακέτο free" :D

Δημοσ.

Ολο καναλια αναβαθμιζει ο ΟΤΕTV αλλα απο ποιοτητα ειναι πατος!!Μονο HD δεν ειναι τα καναλια του!!!Πολυ χαμηλης ποιοτητας εικονα!

• Like 1
Δημοσ.

εχεις δικιο σε καλυτερη ποιοτητα το βλεπω,σε αφηνω πισω μου παλι

Γελαει ολος ο κοσμος με τα ανεκδοτα σου!

Ολο καναλια αναβαθμιζει ο ΟΤΕTV αλλα απο ποιοτητα ειναι πατος!!Μονο HD δεν ειναι τα καναλια του!!!Πολυ χαμηλης ποιοτητας εικονα!

Ποιο καναλι εχει χαλια ποιοτητα;

Εγω ενδεικτικα 2-3 καναλια ΟΤΕ Sport που τσεκαρα εχουν μεσο bitrate στα 7Mbps και μεγιστο στα 10!

Μου διαφευγει κατι;

• Like 1
Δημοσ.

Γελαει ολος ο κοσμος με τα ανεκδοτα σου!

Ποιο καναλι εχει χαλια ποιοτητα;

Εγω ενδεικτικα 2-3 καναλια ΟΤΕ Sport που τσεκαρα εχουν μεσο bitrate στα 7Mbps και μεγιστο στα 10!

Μου διαφευγει κατι;

τωρα που θα το κανει κανα 40 αρι το μηνα να σε δω.εαν δεν γνωριζεις το αθλημα με το Live streaming μην επιμενεις,κατσε πλερωνε τους δικαιωμα σου.FYI σε 5mbps στριμαρω,μπορεις να δεις διαφορα σε σχεση με τα 7?

Δημοσ.

τωρα που θα το κανει κανα 40 αρι το μηνα να σε δω.εαν δεν γνωριζεις το αθλημα με το Live streaming μην επιμενεις,κατσε πλερωνε τους δικαιωμα σου.FYI σε 5mbps στριμαρω,μπορεις να δεις διαφορα σε σχεση με τα 7?

For the record, τα 5mbps ειναι αστεια ταχυτητα οταν μιλαμε για hd streaming. Mιλαμε για 625 KB/s. Σε 2 ωρες που κραταει μια μεση ταινια, αν εισαι καρφωμενος στη max ταχυτητα και δεν κανεις τιποτα αλλο στο internet, μιλαμε για ταινια των 2gb. Μια κανονικη HD ταινια ξεκιναει απτα 6 giga και φθανει και τα 20 (προφανως καιπαραπανω).

Δημοσ.

@Hetfield μπορει  να έχει 7 και 10 mbps αλλά προφανός δεν έχεις για να καταλάβεις πόσο τραγική είναι η ποιότητα και κοιτάς μόωο τους αριθμούς. σε πολλά ματς έχει πιξελιάσματα και μερικές φορές η εικόνα δίχνει σαν sd. το κουλό είναι οτι δεν είναι πάντα έτσι. άλλες φορές έχει αρκετά καλή εικόνα άλλες είναι για κλάματα

• Like 1
Δημοσ.

For the record, τα 5mbps ειναι αστεια ταχυτητα οταν μιλαμε για hd streaming. Mιλαμε για 625 KB/s. Σε 2 ωρες που κραταει μια μεση ταινια, αν εισαι καρφωμενος στη max ταχυτητα και δεν κανεις τιποτα αλλο στο internet, μιλαμε για ταινια των 2gb. Μια κανονικη HD ταινια ξεκιναει απτα 6 giga και φθανει και τα 20 (προφανως καιπαραπανω).

Καλημέρα,Εξήγησε με λίγο πως γίνονται τα 5Μbps/sec 625kbs/sec.Όσο για ταινίες στριμαρω με το ace stream μέσω yify 1080p νεράκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...