notist Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα.Γίνεται σύγκριση με διαφορετικά πράγματα.ΟΤΕ TV με live streaming,pirate bay κτλ.Εγώ δεν έχω ΟΤΕ TV αλλά με 21,90 ως πελάτης τους,η 27 και κάτι μη πελάτης τους απλά δεν υπάρχει.Η νόβα με τα ίδια ζήταγε 62 τότε.Και 40 να το πάει που έγραψε ένας φίλος ποιό πάνω,με CL,Αγγλία,Ισπανία,Ιταλία,Γερμανία,NBA,και Κύπελλο Ελλάδος,νομίζω και πάλι είναι καλή τιμή.Της νόβα της έμεινε η σούπερ λίγδα.Ε υπάρχουν και τα καφενεία για να κάνουμε και λίγο χαβαλέ.
katamaran7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα.Γίνεται σύγκριση με διαφορετικά πράγματα.ΟΤΕ TV με live streaming,pirate bay κτλ.Εγώ δεν έχω ΟΤΕ TV αλλά με 21,90 ως πελάτης τους,η 27 και κάτι μη πελάτης τους απλά δεν υπάρχει.Η νόβα με τα ίδια ζήταγε 62 τότε.Και 40 να το πάει που έγραψε ένας φίλος ποιό πάνω,με CL,Αγγλία,Ισπανία,Ιταλία,Γερμανία,NBA,και Κύπελλο Ελλάδος,νομίζω και πάλι είναι καλή τιμή.Της νόβα της έμεινε η σούπερ λίγδα.Ε υπάρχουν και τα καφενεία για να κάνουμε και λίγο χαβαλέ. Το champions league είναι στη Nova και εκεί βλέπουμε τον ολυμπιακό για αυτή την χρονιά . Για τα υπόλοιπα που λες για ote tv είναι αδιάφορα αφού η nova έχει ευρωλίγκα ,superleague ,chl και το ελληνικό μπάσκετ . Σχεδόν όλα τα παιχνίδια του ολυμπιακού είναι στη Nova
Just4fuN Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα,Εξήγησε με λίγο πως γίνονται τα 5Μbps/sec 625kbs/sec.Όσο για ταινίες στριμαρω με το ace stream μέσω yify 1080p νεράκι. Tα 5mbps γινοτναι 625 KB/sec. Το πρωτο ειναι bits, το δευτερο ειναι bytes. 8 bits = 1 byte. Με αλλα λογια, μια συνδεση για να κατεβαζει 1 mega byte το δευτερολεπτο πρεπει να ειναι 8mbps. Το οτι streamaris ripparismenη 1080p ταινια δεν λεει κατι. Η ποιοτητα δεν εχει καμια σχεση με μια πραγματικη 1080p ταινια. Uncrompressed ταινια θες 10gb/s, δηλαδη 2000 φορες περισσοτερο bandwidth απο οσο εχεις! Αλλα αστο αυτο, ακομα και για x264 compression, η τελοσπαντων για να δεις ενα δισκακι blue ray θες πανω απο 40 mbps συνδεση.
vrwmiaris Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Tα 5mbps γινοτναι 625 KB/sec. Το πρωτο ειναι bits, το δευτερο ειναι bytes. 8 bits = 1 byte. Με αλλα λογια, μια συνδεση για να κατεβαζει 1 mega byte το δευτερολεπτο πρεπει να ειναι 8mbps. Το οτι streamaris ripparismenη 1080p ταινια δεν λεει κατι. Η ποιοτητα δεν εχει καμια σχεση με μια πραγματικη 1080p ταινια. Uncrompressed ταινια θες 10gb/s, δηλαδη 2000 φορες περισσοτερο bandwidth απο οσο εχεις! Αλλα αστο αυτο, ακομα και για x264 compression, η τελοσπαντων για να δεις ενα δισκακι blue ray θες πανω απο 40 mbps συνδεση. Μα έχω 24 αρι ίντερνετ, για το live streaming λέω τα λινκ είναι 5000kbps/sec, δεν είπα κάτι για τις ταινίες.απλά για να συνοψίζουμε το hd που λέει ότι έχει ο ΟΤΕ δεν δικαιολογεί αυτά που ζητά.είχα mediaset premium, και bursasport βουλγαρικό άλλο hd είχανε εκείνα σετ σχέση με του ΟΤΕ.ακόμη και της Νόβα είναι καλύτερο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Tα 5mbps γινοτναι 625 KB/sec. Το πρωτο ειναι bits, το δευτερο ειναι bytes. 8 bits = 1 byte. Με αλλα λογια, μια συνδεση για να κατεβαζει 1 mega byte το δευτερολεπτο πρεπει να ειναι 8mbps. χωρίς να υπολογίζεις τα overheads μέσα...
harris78 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέχρι να το πάει ο ΟΤΕ 40 (αφού είστε "μέσα" στον ΟΤΕ και το ξέρετε...) συνεχίστε εσείς να πληρώνετε τα 60+ στην NOVA +HD άλλα 5... Επίσης σε όλα τα σχετικά με δορυφορική ελληνικά sites ΟΛΟΙ γράφουν ότι η ποιότητα των καναλιών του ΟΤΕ και του SD και του HD είναι καλύτερη και μάλιστα αγόρασε και πρόσφατα περισσότερο bandwith σε δορυφόρο γιατί απλά έχει ΛΕΦΤΑ που η Nova πλέον δεν έχει και τεχνολογία που η Nova ποτέ δεν είχε! Εγώ με IPTV βλέπω HD άψογα και ακόμα και τα SD έχουν πολύ ανώτερη ποιότητα από την digea (και αυτό κοινά αποδεκτό αν διαβάσετε λίγο). Και κάθε μεσημέρι με έχουν ζαλίσει στο τηλέφωνο με προσφορές από την NOVA, έλεος!!!! Τέλος στην πρόταση εξαγοράς της Nova συμμετέχει και ο ΟΤΕ!!! Γιατί μιλάτε λοιπόν? Το θέμα είναι τα HD κανάλια του ΟΤΕ. Όταν το πάει 40,50,100 (ενώ δεν διαμαρτύρεστε για τα 60+ της NOVA για την απάτη της προσφοράς και γενικά του Nova GO) ελάτε και γράψτε το!
bigstar Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέχρι να το πάει ο ΟΤΕ 40 (αφού είστε "μέσα" στον ΟΤΕ και το ξέρετε...) συνεχίστε εσείς να πληρώνετε τα 60+ στην NOVA +HD άλλα 5... Επίσης σε όλα τα σχετικά με δορυφορική ελληνικά sites ΟΛΟΙ γράφουν ότι η ποιότητα των καναλιών του ΟΤΕ και του SD και του HD είναι καλύτερη και μάλιστα αγόρασε και πρόσφατα περισσότερο bandwith σε δορυφόρο γιατί απλά έχει ΛΕΦΤΑ που η Nova πλέον δεν έχει και τεχνολογία που η Nova ποτέ δεν είχε! Εγώ με IPTV βλέπω HD άψογα και ακόμα και τα SD έχουν πολύ ανώτερη ποιότητα από την digea (και αυτό κοινά αποδεκτό αν διαβάσετε λίγο). Και κάθε μεσημέρι με έχουν ζαλίσει στο τηλέφωνο με προσφορές από την NOVA, έλεος!!!! Τέλος στην πρόταση εξαγοράς της Nova συμμετέχει και ο ΟΤΕ!!! Γιατί μιλάτε λοιπόν? Το θέμα είναι τα HD κανάλια του ΟΤΕ. Όταν το πάει 40,50,100 (ενώ δεν διαμαρτύρεστε για τα 60+ της NOVA για την απάτη της προσφοράς και γενικά του Nova GO) ελάτε και γράψτε το! Η nova είναι πιο μπροστά σε θέματα τεχνολογίας από τον οτε . Η Nova έχει εδώ και αρκετά χρόνια nova gο που το δίνει δωρεάν και οτε δεν την έχει καν αυτή την υπηρεσία όπως και nova multiview κ.τ.λ.
linuslost Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέχρι να το πάει ο ΟΤΕ 40 (αφού είστε "μέσα" στον ΟΤΕ και το ξέρετε...) συνεχίστε εσείς να πληρώνετε τα 60+ στην NOVA +HD άλλα 5... Επίσης σε όλα τα σχετικά με δορυφορική ελληνικά sites ΟΛΟΙ γράφουν ότι η ποιότητα των καναλιών του ΟΤΕ και του SD και του HD είναι καλύτερη και μάλιστα αγόρασε και πρόσφατα περισσότερο bandwith σε δορυφόρο γιατί απλά έχει ΛΕΦΤΑ που η Nova πλέον δεν έχει και τεχνολογία που η Nova ποτέ δεν είχε! Εγώ με IPTV βλέπω HD άψογα και ακόμα και τα SD έχουν πολύ ανώτερη ποιότητα από την digea (και αυτό κοινά αποδεκτό αν διαβάσετε λίγο). Και κάθε μεσημέρι με έχουν ζαλίσει στο τηλέφωνο με προσφορές από την NOVA, έλεος!!!! Τέλος στην πρόταση εξαγοράς της Nova συμμετέχει και ο ΟΤΕ!!! Γιατί μιλάτε λοιπόν? Το θέμα είναι τα HD κανάλια του ΟΤΕ. Όταν το πάει 40,50,100 (ενώ δεν διαμαρτύρεστε για τα 60+ της NOVA για την απάτη της προσφοράς και γενικά του Nova GO) ελάτε και γράψτε το! Η nova είναι πιο μπροστά σε θέματα τεχνολογίας από τον οτε . Η Nova έχει εδώ και αρκετά χρόνια nova gο που το δίνει δωρεάν και οτε δεν την έχει καν αυτή την υπηρεσία όπως και nova multiview κ.τ.λ.Τι χρόνια μωρέ? Φέτος το έκανε πρώτη φορά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα