Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ρωτησα στην αρχη 2-3 ποστ ποσα αμπερ ασφάλεια εχεις και να ξεκινήσεις απο εκει αντικαθιστώντας την(θεωρισες περιττό να απαντήσεις)

Οποιαδήποτε αντισταση και να βγαλεις απο θερμοσίφωνα που δουλευει, αυτο θα πεις, ηταν χαλια, αυτο δεν σημαίνει οτι πρεπει να πέφτει η ασφάλεια η οτι δεν δουλευει σωστα.

με συγχωρείς δεν είδα το post σου.. 20A είναι η σφαλεια και είναι η hager MWN520

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση από λασκαρισμένη βίδα στην ασφάλεια του θερμοσίφωνα στον πίνακα να δημιουργείται υπερθέρμανση και τελικά να πέφτει η ασφάλεια. Μου έτυχε προσφατα με ουδέτερο καρβουνιασμένο (σε διπολική ασφάλεια θερμοσίφωνα) και λιωμένο το διπλανό αυτοματάκι πλευρικά που όμως δεν φαινόταν από έξω. Ίσως θα πρέπει να φωναξεις ηλεκτρολόγο να τσεκάρει πίνακα. Αν τιποτα από αυτά δεν συμβαίνει αλλαγή το αυτοματάκι.

Δεν απάντησες αν ζεσταίνεται το αυτοματάκι και αν η γραμμή είναι αποκλειστικά για θερμοσίφωνα.

Δημοσ.

πάντως η ασφάλεια ζεσταίνεται ελαφρώς όταν ανοίγει αύριο θα την αλλάξω να δούμε τη θα γίνει ε δεν έμεινε και τίποτα άλλο να αλλαχτεί..

Δημοσ.

Τελικά έφταιγε η ασφάλεια.. Την άλλαξα και όλα καλά!

Άλλαξα αντίσταση και θερμοστάτη και τελικά ήταν το πιο outsider. Απλα έκανα μια πολύ καλη συντήρηση εν τέλη με συνολικό κόστος 25€ 

thanks guys!

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν για να μην ξανανοιγω θέμα, ο Θερμοσίφωνας υπολειτουργεί και όταν άνοιξε κάποιος στο σπίτι τη βρύση ίσως και συμπτωματικά έπεσε ο γενικός και ο διακόπτης στο ρολόι.

Προφανώς δεν τον ξαναναψαμε. Τι μπορεί να παίζει; Ξαναλεω ίσως έπεσε συμπτωματικά όταν άνοιξε η βρύση.

Έχει κανένας να προτείνει ηλεκτρολόγο ανατολική θεσσαλονικη προς κέντρο που να δίνει παραστατικό και να είναι πιστοποιημένος;

Επίσης για αντικατασταση με ταχυθερμαντήρα τι γνώμη έχετε;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ερώτηση:

Αυτό

Link.png Site: http://www.e-dructer.com/Muhler-Electric-Water-Heater-Faucet-FWH-3030T

Μπαίνει σε απλή μπρίζα ή θα τινάξει τα πέταλα;

Είναι 3kw και το πουλάνε με καλώδιο που έχει φισ σουκο 

Με τις φτωχές μου γνώσεις υπολογίζω ότι θα τραβάει κάτι λιγότερο από 14 αμπερ

Κανένας που μπορεί να βοηθήσει;

Δημοσ.

εξαρτάται από τι εννοείς απλή πρίζα, αν είναι ασφαλισμένη στα 10A υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί ο μικροαυτόματος μετά από κάποιο χρόνο λειτουργίας, αν είναι ασφαλισμένη στα 16Α δεν έχεις πρόβλημα. Εννοείται για γραμμή που δεν τροφοδοτεί και άλλες συσκευές

Δημοσ.

Ερώτηση:

Αυτό

Link.png Site: http://www.e-dructer.com/Muhler-Electric-Water-Heater-Faucet-FWH-3030T

Μπαίνει σε απλή μπρίζα ή θα τινάξει τα πέταλα;

Είναι 3kw και το πουλάνε με καλώδιο που έχει φισ σουκο 

Με τις φτωχές μου γνώσεις υπολογίζω ότι θα τραβάει κάτι λιγότερο από 14 αμπερ

Κανένας που μπορεί να βοηθήσει;

Αν η πρίζα εχει απο πισω 2,5αρια καλώδια ναι μπαίνει  αν εχει 1,5αρι ΟΧΙ δεν μπαίνει

Δημοσ.

Αποψη μου, ισως και να αποδιδει καλα ... για την περιπτωση που θες να πλυνεις τη μαπα σου, τα χερια σου, κανα πιατο με ζεστο νερο ειναι πολυ πιο τιμια απο το να ζεσταινεις ολοκληρο θερμοσιφωνα. Θα εβαζα και 'γω τετοια ... ΑΛΛΑ.....

... εχε κατα νου, οτι οι αντιστασεις απο τετοιους ταχυθερμαντηρες, ειναι μικρες σε μεγεθος, ειδικα οταν μιλαμε για μπαταρια βρυσης με αποτελεσμα, να γεμιζουν αλατα πολυ γρηγορα. 35€ ειναι αρκετα ενταξει τιμη, δελεαστικη θα 'λεγα, ομως ισως παραδωσει πνευμα γρηγορα.

Δημοσ.

Θα τοποθετηθεί σε εξοχικό, όπου η χρήση του με ενδιαφέρει να σπάει λίγο τη θερμοκρασία του νερού, γιατί το χειμώνα όταν πλένω πιάτα, παθαίνω κρυοπαγήματα. Στόχος μου είναι να βγάζει χλιαρό νερό. Στο εξοχικό δεν πάω παραπάνω από 40 μέρες το χρόνο.

Ας μου κάνει τη δουλειά και ας παραδώσει πνεύμα, δεν με πειράζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...