Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα laptop DELL με intel Core i7, 8GB RAM, 1TB HDD και την Geforce 840M. Μόλις το άνοιξα ξεκίνησα να του κάνω τις απαραίτητες αναβαθμίσεις των Windows. Μετά από λίγο το Geforce experience μου έβγαλε μήνυμα πως υπάρχει καινούριος driver για την κάρτα γραφικών. Επέλεξα να γίνει αναβάθμιση. Αφού κατέβασε τον driver και ξεκίνησε να τον εγκαθιστά, στην μέση της εγκατάστασης το σύστημα πάγωσε και βγήκε η μπλέ οθόνη με το μήνυμα driver_power_state_failure. To σύστημα έκανε μόνο του επανεκκίνηση και δούλεψε κανονικά. Από εκεί και πέρα και μόνο που προσπαθούσα να ανοίξω το geforce experience ο υπολογιστής πάγωνε και εμφάνιζε το ίδιο μήνυμα και έκανε επανεκκίνηση. Αυτό γινόταν κάθε φορά. Μια στις τόσες το Geforce experience άνοιξε και έδειχνε ότι έχω την τελευταία έκδοση driver παρόλο που η εγκατάσταση δεν ολοκληρώθηκε. Τελικά κατέβασα μόνος μου τον driver και έκανα χειροκίνητα την εγκατάσταση από πάνω. Επιπλέον έβαλα την διαχείριση της μπαταρίας στην επιλογή για υψηλές επιδόσεις. Φαίνονταν όλα να λειτουργούν καλά. Παιχνίδι δεν δοκίμασα να τρέξω αλλά ο υπολογιστής λειτουργούσε κανονικά και το geforce experience που το άνοιγα για δοκιμή άνοιγε κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Χθες μου έβγαλε πάλι μήνυμα για νέο driver και όλη η διαδικασία που περιγράφω επαναλήφθηκε. Κόλλησε ο υπολογιστής κατά την διάρκεια της εγκατάστασης του νέου driver και πλέον κολλάει και μόνο που πάω να ανοίξω το geforce experience. Με τα πολλά απεγκατέστησα όλο το Software της nvidia και το ξανακατέβασα και το εγκατέστησα αλλά ο υπολογιστής πάλι κολλάει μόλις πας να ανοίξεις το geforce experience.

Προφανώς και κάτι τέτοιο δεν είναι φυσιολογικό. Όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες.

Δημοσ.

Αυτό λέω να κάνω. Το περίεργο είναι οτι και σε δεύτερο ακριβός ίδιο λάπτοπ που έπεσε στα χέρια μου, επιχείρηση να κάνω ανανέωση του driver μέσω geforce experience και συνέβη ακριβως το ίδιο όπως στο δικο μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...