Just4fuN Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ισχύει αυτό ακριβώς. Γι αυτό και τότε αγόρασε την τότε απίστευτη 3DFX με τις VooDoo κάρτες για να την κλείσει... H 3dfx ειχε σταματησει να ειναι απιστευτη πολυ πριν την αγορασει η nvidia. Οσο για τα benchmarks με τις ge force 3, δεν εκλεβε στα benchmarks, ισα ισα παρουσιαζε μικροτερα νουμερα απο τα κανονικα, να φαινεται μικροτερη η διαφορα μεταξυ 3 και 2, και δεν αφορουσε benchmark αλλα drivers
dchatz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Εδω άλλο είναι το θέμα. Η Samsung θεωρεί πως επειδή ολοι έχουν πατέντες θα έπρεπε να μη γίνονται μυνήσεις εκατέρωθεν, δλδ έτσι κι αλλιως εσύ χρησιμοποιείς κάποιοες δικές μου εγώ κάποιες δικές σου και οι 2 κάποιοων άλλων, ας μη το κάνουμε θέμα. Η Nvidia όμως τη χάλασε τη δουλειά και πήγε για τσαμπουκά. Οπότε σου λέει η άλλη "ετσι είσαι, τωρα θα δεις". Και ναι, αυτο ήταν μια εμπεριστατωμένη ανάλυση των γεγονότων με δημοσιογραφικού τύπου προσέγγιση. Οι δημοσιογράφοι καλύτερα τα κάνουν; 1
exor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 μονο 3dmark . μονο αυτο ειναι αντικειμενικο ..κατα ταλλα η νβιντια χρονια αγοραζει μπεντσιες και σαιτ .. μουφα hardware και κακη εικονα 1
mpompo13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 H 3dfx ειχε σταματησει να ειναι απιστευτη πολυ πριν την αγορασει η nvidia. Οσο για τα benchmarks με τις ge force 3, δεν εκλεβε στα benchmarks, ισα ισα παρουσιαζε μικροτερα νουμερα απο τα κανονικα, να φαινεται μικροτερη η διαφορα μεταξυ 3 και 2, και δεν αφορουσε benchmark αλλα drivers ισχύει... είχε βγάλει μάπα drivers στις geforce 3 για να δείχνουν ελάχιστα καλύτερες από τις geforce 2 αλλά ακριβότερες ώστε να ξεστοκάρει τις παλιες. Μόλις ξεστόκαρε έβγαλε νέους driver για τις geforce 3 που έκανα πολύ αισθητή την διαφορά από την προηγούμενη γενιά. Εξαπάτηση είναι και αυτό. Ομοίως δεν ήταν πριν αρκετά πάλι χρόνια που η nvidia "έκλεβε" στο 3dMark για να δείξουν καλύτερες οι κάρτες της από την (τότε) Ati; (εποχής Ατι 9500 και 9700 ή 9800 νομίζω)
daeman Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 αλλά παράλληλα κατηγορεί το γνωστό κατασκευαστή καρτών γραφικών και SoC, για ψεύτικα αποτελέσματα όσον αφορά μετρήσεις από προγράμματα επιδόσεων. Εδω γελαμε κυρια Samsung!! 1
drakoulis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Η ΝVIDIA έχει πιαστεί να κλέβει 2 φορές γιατί να μην ξανακλέψει ? είναι η μοναδική εταιρία που έχει ξεφτιλιστεί 2 φορές την έχουν ξεμπροστιάσει και έχει τόσους funs, η πρώτη φορά ηταν το 2003 και η δεύτερη το 2008 ή πλάκα είναι πως και εγώ που τα γράφω αυτά είμαι πελάτης της, αν είσαι cheater μια φορά είσαι για πάντα και οι 2 φορές που έγραψα ειναι οι σοβαρές υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα που έκανε ύπουλα όπως το να αφήσει το lod bias ξεκλείδωτο κτλ κτλ
NEFTIS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Εμενα με εχασε η nvidia απο τοτε που καηκαν 2 καρτες της στα 4 χρονια. Το οτι κλεβει στα bench ειναι γνωστο απο χρονια. Εχει βγαλει ομως και καρτες μυθους, 8800GT μια προχειρη.
Just4fuN Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 αν είσαι cheater μια φορά είσαι για πάντα Δηλαδη οι κλεφτες να τρωνε ισοβια?
alex1_kgr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Χαχαχαχαχα οι τύποι είναι αστείοι....τι πανεντες έκλεψε;αυτές που ανεβάζουν συχνότητα όταν βλέπουν benchmark;του χρόνου που θα βγάλει και η lg επεξεργαστή να δούμε τι θα γίνει...
Regulus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Να μην πω που τα έχω γραμμένα τα benchmarks. Αγοράζω προϊόντα (όταν μπορώ) για να τρέχω προγράμματα, όχι benchmark. 2
bounce2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Seriously Samsung; Έχεις πατεντάρει τα πειραγμένα benchmarks; Μιλάει ο οπαδός της εταιρίας που έχει πατεντάρει ενα γεωμετρικό σχήμα !
Heatspreader Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Η ΝVIDIA έχει πιαστεί να κλέβει 2 φορές γιατί να μην ξανακλέψει ? είναι η μοναδική εταιρία που έχει ξεφτιλιστεί 2 φορές την έχουν ξεμπροστιάσει και έχει τόσους funs, η πρώτη φορά ηταν το 2003 και η δεύτερη το 2008 ή πλάκα είναι πως και εγώ που τα γράφω αυτά είμαι πελάτης της, αν είσαι cheater μια φορά είσαι για πάντα και οι 2 φορές που έγραψα ειναι οι σοβαρές υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα που έκανε ύπουλα όπως το να αφήσει το lod bias ξεκλείδωτο κτλ κτλ Τι είχε γίνει τότε; Έχεις Link;
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ισχύει ότι είχε πιαστεί να κλέβει στο 3Dmark03 με τα αεροπλάνα αν θυμάμαι καλά.
drakoulis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδη οι κλεφτες να τρωνε ισοβια? Άλλο κλέφτης άλλο απατεώνας......μόνο που αν κάποιος cheaterei μια φορά μετά είναι εύκολο να το κάνει συνέχεια όπως κάνει η nvidia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα