Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχύει αυτό ακριβώς.

Γι αυτό και τότε αγόρασε την τότε απίστευτη 3DFX με τις VooDoo κάρτες για να την κλείσει...

H 3dfx ειχε σταματησει να ειναι απιστευτη πολυ πριν την αγορασει η nvidia. Οσο για τα benchmarks με τις ge force 3, δεν εκλεβε στα benchmarks, ισα ισα παρουσιαζε μικροτερα νουμερα απο τα κανονικα, να φαινεται μικροτερη η διαφορα μεταξυ 3 και 2, και δεν αφορουσε benchmark αλλα  drivers

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εδω άλλο είναι το θέμα. Η Samsung θεωρεί πως επειδή ολοι έχουν πατέντες θα έπρεπε να μη γίνονται μυνήσεις εκατέρωθεν, δλδ έτσι κι αλλιως εσύ χρησιμοποιείς κάποιοες δικές μου εγώ κάποιες δικές σου και οι 2 κάποιοων άλλων, ας μη το κάνουμε θέμα. Η Nvidia όμως τη χάλασε τη δουλειά και πήγε για τσαμπουκά. Οπότε σου λέει η άλλη "ετσι είσαι, τωρα θα δεις".

Και ναι, αυτο ήταν μια εμπεριστατωμένη ανάλυση των γεγονότων με δημοσιογραφικού τύπου προσέγγιση. Οι δημοσιογράφοι καλύτερα τα κάνουν;

• Like 1
Δημοσ.

μονο 3dmark . μονο αυτο ειναι αντικειμενικο ..κατα ταλλα η νβιντια χρονια αγοραζει μπεντσιες και σαιτ .. μουφα hardware και κακη εικονα

• Like 1
Δημοσ.

H 3dfx ειχε σταματησει να ειναι απιστευτη πολυ πριν την αγορασει η nvidia. Οσο για τα benchmarks με τις ge force 3, δεν εκλεβε στα benchmarks, ισα ισα παρουσιαζε μικροτερα νουμερα απο τα κανονικα, να φαινεται μικροτερη η διαφορα μεταξυ 3 και 2, και δεν αφορουσε benchmark αλλα  drivers

ισχύει... είχε βγάλει μάπα drivers στις geforce 3 για να δείχνουν ελάχιστα καλύτερες από τις geforce 2 αλλά ακριβότερες ώστε να ξεστοκάρει τις παλιες. Μόλις ξεστόκαρε έβγαλε νέους driver για τις geforce 3 που έκανα πολύ αισθητή την διαφορά από την προηγούμενη γενιά. Εξαπάτηση είναι και αυτό.

Ομοίως δεν ήταν πριν αρκετά πάλι χρόνια που η nvidia "έκλεβε" στο 3dMark για να δείξουν καλύτερες οι κάρτες της από την (τότε) Ati; (εποχής Ατι 9500 και 9700 ή 9800 νομίζω)

Δημοσ.

αλλά παράλληλα κατηγορεί το γνωστό κατασκευαστή καρτών γραφικών και SoC, για ψεύτικα αποτελέσματα όσον αφορά μετρήσεις από προγράμματα επιδόσεων.

Εδω γελαμε κυρια Samsung!!

• Like 1
Δημοσ.

Η ΝVIDIA έχει πιαστεί να κλέβει 2 φορές γιατί να μην ξανακλέψει ? είναι η μοναδική εταιρία που έχει ξεφτιλιστεί 2 φορές την έχουν ξεμπροστιάσει και έχει τόσους funs, η πρώτη φορά ηταν το 2003 και η δεύτερη το 2008 ή πλάκα είναι πως και εγώ που τα γράφω αυτά είμαι πελάτης της, αν είσαι cheater μια φορά είσαι για πάντα και οι 2 φορές που έγραψα ειναι οι σοβαρές υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα που έκανε ύπουλα όπως το να αφήσει το lod bias ξεκλείδωτο κτλ κτλ

Δημοσ.

Εμενα με εχασε η nvidia απο τοτε που καηκαν 2 καρτες της στα 4 χρονια. Το οτι κλεβει στα bench ειναι γνωστο απο χρονια. Εχει βγαλει ομως και καρτες μυθους, 8800GT μια προχειρη.

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα οι τύποι είναι αστείοι....τι πανεντες έκλεψε;αυτές που ανεβάζουν συχνότητα όταν βλέπουν benchmark;του χρόνου που θα βγάλει και η lg επεξεργαστή να δούμε τι θα γίνει...

Δημοσ.

Να μην πω που τα έχω γραμμένα τα benchmarks. Αγοράζω προϊόντα (όταν μπορώ) για να τρέχω προγράμματα, όχι benchmark.

• Like 2
Δημοσ.

Seriously Samsung; Έχεις πατεντάρει τα πειραγμένα benchmarks;

Μιλάει ο οπαδός της εταιρίας που έχει πατεντάρει ενα γεωμετρικό σχήμα !

Δημοσ.

Η ΝVIDIA έχει πιαστεί να κλέβει 2 φορές γιατί να μην ξανακλέψει ? είναι η μοναδική εταιρία που έχει ξεφτιλιστεί 2 φορές την έχουν ξεμπροστιάσει και έχει τόσους funs, η πρώτη φορά ηταν το 2003 και η δεύτερη το 2008 ή πλάκα είναι πως και εγώ που τα γράφω αυτά είμαι πελάτης της, αν είσαι cheater μια φορά είσαι για πάντα και οι 2 φορές που έγραψα ειναι οι σοβαρές υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα που έκανε ύπουλα όπως το να αφήσει το lod bias ξεκλείδωτο κτλ κτλ

Τι είχε γίνει τότε; Έχεις Link;

Δημοσ.

Δηλαδη οι κλεφτες να τρωνε ισοβια? 

Άλλο κλέφτης άλλο απατεώνας......μόνο που αν κάποιος cheaterei μια φορά μετά είναι εύκολο να το κάνει συνέχεια όπως κάνει η nvidia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...