Προς το περιεχόμενο

Νέο router HOL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω είμαι εντάξει έτσι όπως είμαι μετά από δοκιμές πιο κοντά το router. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

παρατήρησα ότι και εγώ είμαι στο 11 margin και ενώ παλιά συγχρόνιζα στα 14-15 τώρα στην καλύτερα είμαι στα 10-11. Να πάρω κάνα τηλέφωνο/email? και αν ναι τους λέω ξερά θέλω να με ρίξεται margin ή κάτι άλλο;

Δημοσ.

Τους λες πρώτα για 9 θα σου το κάνουν χωρίς πολύ κουβέντα. Το κρατάς μια βδομάδα τους ξανά παίρνεις λες για 6 τους λες ότι στα 9 δεν έχεις ζητήματα και θα το κάνουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νομίζω είμαι εντάξει έτσι όπως είμαι μετά από δοκιμές πιο κοντά το router. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι.

αν εισαι wireless και το ρουτερ ειναι λιγο μακρια τοτε μπορει να μην πετυχαινεις ευκολα το peak.οποτε ή με καλωδιο μπαινεις ή φερνεις το ρουτερ πιο κοντα που μαλλον αυτο εκανες.γενικα επειδη παιζεις και games το καλωδιο το ethernet πολλες φορες ειναι οτι καλυτερο

Λοιπόν έριξα το margin στο 6 και κέρδισα απο 11.50 στα 14.40!!!

οπότε νομίζω είμαι σούπερ οκ.

μια χαρα αυτα ειναι.αργησαν λιγο αλλα οκ αφου στο εριξαν μια χαρα

Καλησπέρα, 

παρατήρησα ότι και εγώ είμαι στο 11 margin και ενώ παλιά συγχρόνιζα στα 14-15 τώρα στην καλύτερα είμαι στα 10-11. Να πάρω κάνα τηλέφωνο/email? και αν ναι τους λέω ξερά θέλω να με ρίξεται margin ή κάτι άλλο;

η ειχες 6 margin και ξαναβρεθηκες με 11 ή για καποιο λογο επεσε η ταχυτητα συγχρονισμου λογω χαλκου οτε πχ ή λογω να πειραχτηκε κατι στην καλωδιωση σου ή να χαλασε καποιο φιλτρο.παρε τηλεφωνο ή στειλε και email και ζητα 6 margin .αν σου πουν τα διαφορα οκ ζητα 9.οτι γραψαμε και πιο πανω.απλα λες απο 11 να γινει 6.

Τους λες πρώτα για 9 θα σου το κάνουν χωρίς πολύ κουβέντα. Το κρατάς μια βδομάδα τους ξανά παίρνεις λες για 6 τους λες ότι στα 9 δεν έχεις ζητήματα και θα το κάνουν.

το 9 το κανουν ευκολα.το  6 τσεκαρουν για dc's και εξαρτατε μαλλον και το ατομο που θα πετυχεις.σε καθε περιπτωση καλο ειναι να του βαλουν 6 για να μην καθεται να ξαναπερνει τηλεφωνο.να τους πει οτι θελει να το δοκιμασει και αμα εχει προβλημα θα τους καλεσει για να του το κανουν 9.

Ευχαριστώ, θα το επιχειρήσω

Δημοσ.

Καλησπερα και πάλι.

Είμαι στο 6 margin εδώ και καιρό, όμως τις τελευταίες 2 εβδομάδες συνέχεια ανεβοκατεβαίνει από 6 στο 7.5 στο 5.5.

Είχα συγχρονίσει στο 14,8 και τώρα πάλι είμαι στο 14,4.

Τι φταίει;

Είναι αυτό που έλεγες Σουπερ Γκούφη περι χαλκού; 

Δημοσ.

Καλησπερα και πάλι.

Είμαι στο 6 margin εδώ και καιρό, όμως τις τελευταίες 2 εβδομάδες συνέχεια ανεβοκατεβαίνει από 6 στο 7.5 στο 5.5.

Είχα συγχρονίσει στο 14,8 και τώρα πάλι είμαι στο 14,4.

Τι φταίει;

Είναι αυτό που έλεγες Σουπερ Γκούφη περι χαλκού; 

συν πλην ενα θα δεις ανετα στο margin.Οποτε οταν μεταβαλεται το margin μεταβαλεται και η ταχυτητα αντιστοιχα οποτε για αυτο μια στα 14,4 ενω μετα στα 14,8.

Υπαρχουν οκ και καλα ζευγαρια που βλεπεις ναμην παιζουν ουτε 0,3 +- οπωςκαι ζευγαρια που παιζουν +-2 και +-3 που αστα να πανε.

Επίσης σήμερα πάλι στα 9 το margin χωρίς να πειράξω κάτι....

Γιατί το κάνουν αυτό;

κανε reboot.αν το δεις να ειναι 6 σημαινει οτι για καποιο λογο απλα ανεβηκε πολυ(ισως μετα απο κανα disconnect κτλ).

αν ειναι παλι 9 μαλλον σου αλλαξαν profile που το βρισκω ακυρο χωρις λογο να σου το αλλαξαν αυτοι.εκτος αν στο dslam υπαρχει  κατι να παρατηρει αποσυνδεσεις σε μια γραμμη και αμα δει πολλες να κανει αυτοματη αλλαγη profile.αλλα να το καναν χειροκινητα λιγο δυσκολο εκτος αν στο ειχαν βαλει δοκιμαστικα ειδαν οτι εχεις αποσυνδεσεις και στο αλλαξαν.(που δεν το κοβω)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία, έστρωσε με ενα reboot.

Θα το τσεκάρω πότε πότε και θα βλέπω.

Ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από Federacion
Δημοσ.

Ωραία, έστρωσε με ενα reboot.

Θα το τσεκάρω πότε πότε και θα βλέπω.

Ευχαριστώ πολύ.

απλα λογω της γραμμης σου οτι δεν ειναι η καλυτερη γραμμη βλεπεις πιο μεγαλα σκαμπανεβασματα.οποτε ή τα ανεχεσε ή ζητας 9 margin απο default Με σκοπο να κανεις την γραμμη σου να παιζει πιο σταθερα.απλα σε 9 margin θα χασεις μονιμα σε ταχυτητα.δυστυχως δεν ειναι ολες οι γραμμες τελειες ουτε ολες ικανες να παιξουν με 6 Margin.απο την αλλη απλα μπορει να ετυχε. συν πλην ενα παντως ειναι νορμαλ επιπεδα και δεν θα σου κανει θεμα.θα εχεις θεμα κατω απο 3-4 snr.

Δημοσ.

Ωραία. Θα κρατήσω το 6 από τη στιγμή που δεν έχω αποσυνδέσεις.

Παίζει η ταχύτητα αλλά πάντα πάνω από 11 που κλειδώνει στα 9. Οπότε καλύτερα στα 6 και να κλειδώνω πάνω από 12 μέχρι και κοντά 15.

Δημοσ.

Ωραία. Θα κρατήσω το 6 από τη στιγμή που δεν έχω αποσυνδέσεις.

Παίζει η ταχύτητα αλλά πάντα πάνω από 11 που κλειδώνει στα 9. Οπότε καλύτερα στα 6 και να κλειδώνω πάνω από 12 μέχρι και κοντά 15.

ε ναι αφου εισαι παραπανω σε συγχρονισμο απο οτι με 9 και δεν εχεις αποσυνδεσεις κρατα το 6 και ας παιζει λιγο πανω κατω ο συγχρονισμος και το margin

Δημοσ.

Τελικά αφού ταλαιπωρήθηκα πολύ δύο εβδομάδες από αποσυνδέσεις και πολύ μεγάλες διακυμάνσεις σε ταχύτητα και margin, το γύρισα πίσω στο 9....

Μήπως φταίει το ρουτερ γι αυτό;

Δημοσ.

Επανέρχομαι. Δυστυχώς και στο margin 9 σήμερα βλέπω παίζει σαν τρελό.

Μου δίνει margin 12.5 και ταχύτητα γύρω στα 5....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...