niktsik17 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Έχω το πρόβλημα που περιγράφει ο τίτλος. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Πριν ένα μήνα έπαιζε κανονικά. Τι να κάνω; Το έχουν παρατηρήσει και άλλοι αυτό το πρόβλημα στη περιοχή. Μένω Κωνσταντινουπόλεως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Κανε ξανα συντονισμο...Τα "σαϊνια" της ΝΕΡΙΤ δεν εχουν αποφασισει ακομα σε ποιες συχνοτητες θα εκπεμπουν με αποτελεσμα κατα καιρους να αλλαζουν την συχνοτητα εκπομπης...Κανοντας συντονισμο θα παρατηρησεις οτι αρκετα καναλια τα βρισκεις 2 και 3 φορες (γιατι εκπεμπουν σε 2 και 3 συχνοτητες).Εγω τα εχω αποθηκευσει ολα... ΥΓ Αυτη τη στιγμη στην Ναυπακτο και τα 3 καναλια (Νεριτ,Νεριτsports,Nεριτ hd) εκπεμπουν μια χαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niktsik17 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Έκανα συντονισμό αλλά δεν βρήκε τίποτα... μόνο αναλογικό του Νεριτ sports Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adsl2+ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Η εκπομπή από ΑΡΟΗ της ΝΕΡΙΤ είναι άψογη αν συνεχίζεις να μην λαμβάνεις τότε έχεις πρόβλημα στη κεραία,καλώδιο,συνδεσμολογία,ψαχτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα