pollop Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 παιδια μηπως μπορει να μου πει καποιος πως κατεβαζω απο το playstore εφαρμογες απευθειας στην sd card και οχι στο κινητο γιατι δεν εχει πια πολυ ελευθερο χωρο, ευχαριστω
arc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δεν είναι κάτι ευκολο και δεν ξέρω αν ειναι trouble free http://android.stackexchange.com/questions/43036/configure-play-store-to-download-temporary-files-to-sd-card https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gejos.android.cachedownload2sdcard&hl=en 1
.:Cabal:. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 <p>παιδια μηπως μπορει να μου πει καποιος πως κατεβαζω απο το playstore εφαρμογες απευθειας στην sd card και οχι στο κινητο γιατι δεν εχει πια πολυ ελευθερο χωρο, ευχαριστω</p> Για να κάνεις κάτι τέτοιο αποτελεσματικά απαιτείται μια εφαρμογή η οποία ονομάζεται Link2sd. Για να την χρησιμοποιήσεις όμως πρέπει να έχεις κάνει root την συσκευή σου και να έχεις κατατμήσει την κάρτα sd σου σε δύο τμήματα (partitions). Η διαδικασία για το rooting εξαρτάται από την συσκευή σου. Όσον αφορά την διαδικασία εγκατάστασης του link2sd μπορείς να βρεις οδηγίες στο web. Η ιδανικότερη λύση είναι να προμηθευτείς το link2sd plus (το οποίο κοστίζει 1.63€) το οποίο σου επιτρέπει να συνδέσεις το data directory των εφαρμογών σου απευθείας με την sd κάρτα σου και να γλιτώσεις τον χώρο που θέλεις, διαφορετικά μεταφέρεις μόνο τμήμα των εφαρμογών. Εάν έχεις άλλες απορίες μην διστάσεις να ρωτήσεις. Sent from my iPhone using Insomnia
gkpapad Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Για να κάνεις κάτι τέτοιο αποτελεσματικά απαιτείται μια εφαρμογή η οποία ονομάζεται Link2sd. Για να την χρησιμοποιήσεις όμως πρέπει να έχεις κάνει root την συσκευή σου και να έχεις κατατμήσει την κάρτα sd σου σε δύο τμήματα (partitions). Η διαδικασία για το rooting εξαρτάται από την συσκευή σου. Όσον αφορά την διαδικασία εγκατάστασης του link2sd μπορείς να βρεις οδηγίες στο web. Η ιδανικότερη λύση είναι να προμηθευτείς το link2sd plus (το οποίο κοστίζει 1.63€) το οποίο σου επιτρέπει να συνδέσεις το data directory των εφαρμογών σου απευθείας με την sd κάρτα σου και να γλιτώσεις τον χώρο που θέλεις, διαφορετικά μεταφέρεις μόνο τμήμα των εφαρμογών. Εάν έχεις άλλες απορίες μην διστάσεις να ρωτήσεις. Πως γινεται αυτο φιλε μου.Μπορεις να βοηθησεις; Sent from my iPhone using Insomnia
.:Cabal:. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Για να βοηθήσω θα πρεπει να μου αναφέρεις το μοντέλο της συσκευής σου πρώτα, εκτός εάν είναι ήδη rooted η συσκευή σου και σε ενδιαφέρει μόνο πως θα εγκαταστάσεις και θα χρησιμοποιήσεις το link2sd. Sent from my iPhone using Insomnia
gkpapad Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Για να βοηθήσω θα πρεπει να μου αναφέρεις το μοντέλο της συσκευής σου πρώτα, εκτός εάν είναι ήδη rooted η συσκευή σου και σε ενδιαφέρει μόνο πως θα εγκαταστάσεις και θα χρησιμοποιήσεις το link2sd. Η συσκευη ειναι ήδη ρουτερ.Θελω να μου πεις πως την χρησιμοποιω Sent from my iPhone using Insomnia
.:Cabal:. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Αρχικά θα πρεπει να δημιουργήσεις ένα partition στην sd σου. Εγώ προτίνω να κατεβάσεις το συγκεκριμένο εργαλείο για να το κάνεις, από εδώ: https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/ Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε αλλο software θέλεις. Απλά μην ξεχάσεις το partition που θα δημιουργήσεις να είναι είτε της μορφής Fat32 είτε ext3 (και τα δύο υποστηρίζονται από το πρόγραμμα). Όσον αφορά το πως θα λειτουργήσεις το link2sd ακολούθησε το παρακάτω link για οδηγίες και όπου κολλήσεις μπορείς να ρωτήσεις εδώ. (Ο οδηγός είναι λίγο παλιός αλλά θα σε βοηθήσει) http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα