pontios16 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έβαλα εχθές την υδρόψυξη Site: http://www.e-shop.gr/coolermaster-rl-s12v-24pk-r1-seidon-120v-120mm-p-PER.811282 Ενώ πριν είχα μια thermaltright 120 ultra και είχα θερμοκρασίες 30-35 μέχρι καμιά 45-50 στο μαξ! Και τώρα με την υδρόψυξη από ότι βλέπω κρατάει 50-55 σε idle και 72 σε ΜΑΧ Site: Cooler master 120v Site: 120 Ultra thermaltright Download: Το pc μου... Να σημειώσω επίσης ότι καθάρισα την cpu με λίιιιγο οινόπνευμα...! Site: Ο υπολογιστής μου Site: Thermaltright 120 Ultra Site: Cooler Master 120v Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2014 από pontios16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Να σημειώσω επίσης ότι καθάρισα την cpu με λίιιιγο οινόπνευμα...! παστα εβαλες μετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Αγόρασες μια κακή υδροψηξη φίλε μου.. γενικά να ξέρεις για το μέλλον από H90 και πάνω κάνεις πραγματική δουλειά,μέχρι εκεί καλό είναι να βάζει κανείς την μεγαλύτερη αεροψηξη που χωράει το κουτί του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Νταξ δεν ειναι τοοοσο κακη στα 40€ που την πηρε απλα ψυκτρες με λιγα λιγοτερα euro εχουν παρομοιες επιδοσεις Παντως Ts, δες το bracket πισω στην μητρική που εβαλες μην εχει καπου λασκα, ή την ατλια δες αν εχει κατσει καλα. Ενα comment που ισως βοηθησει: "The pump should not be plugged into the cpu fan port. The radiator fan plugs into the cpu fan port and the pump is plugged into the sysfan 1 port. This is the correct way to do it. Be careful as the screw caps for securing the pump can be striped easily making is not be able to go on or come off once applied." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Το θέμα είναι τι δουλειά κάνει και όχι ότι πήρε μια υδροψηξη με 40 ευρώ.. αυτές τις θερμοκρασίες τις είχε με αεροψηκτρα των 25 ευρώ. Το λέω γιατί την δοκίμασα και εγώ και την ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ας πουμε οτι αφηνεις το pc κλειστο μεχρι να ειναι 100% κρυο...Με το που bootαρεις μπαινεις στο bios και τσεκαρεις θερμοκρασιες..Αν ανεβαινουν και εκει οι θερμοκρασιες σε ποσο χρονο γινεται αυτο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lippen1972 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Είχα κ εγώ την seidon κ την έδωκα.Σε 4300amd έχει τύχει μέχρι 40-45 με καλή κυκλοφορία αέρα στο κουτί.Γενικά είναι low end .ο ανεμιστήρας μπορεί να δουλέψει μέχρι κ 2800 rpm αλλά σου παίρνει το κεφάλι....με 20€ παραπάνω πήρα μια μεταχειρισμένη Η60 της corsair κ με noctua ανεμιστήρα επαθα πλάκα με τις επιδόσεις...Δυστυχώς η φτώχεια τρώει τον παρά .Δες λιγάκι και την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο κουτί γιατι παίζει ρόλο κ αυτό.Επίσης η παστούλα ανάλογα την μάρκα ρίχνει την θερμοκρασία εως κ 4-5 βαθμούς οσο περναει ο καιρός και απλώνει καλύτερα(κατι με τον άργυρο που έχουν μέσα) ΑΑΑ τωρα το είδα.Έχεις κάνει push pull? Κοίταξα κ στο tomshardware και κάποιος έχει πρόβλημα με 80αρες.Ξαναέβαλε παστούλα κ διορθώθηκε.Γενικά με την πάστα θέλει προσοχή .είχα και εγώβάλει βγάλει την seidon απο πείσμα μπας κ τη σωσω κανα δυο φορές (κυρίως για το θόρυβο) και σε μια περίπτωση η πάστα είχε πιάσει το μισό του επεξεργαστή.Νομίζω τότε την είχα βάλει σε γραμμή η Χ όπως προτείνουν κάποιοι. http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2270400/4690k-cooler-master-seidon-120v-high-idle-temp.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Λοιπών, Καταρχάς έχω ρίξει τις κανονικές στροφές από το bios γιατί με έπαιρνε το κεφάλι και δουλεύει από 700-1600 στροφές περίπου ανάλογα την θερμοκρασία! δεύτερον, είδα review που έχουν 25-30 βαθμούς! τρίτων, έβαλα πάστα ναι τέταρτον, στο bios είναι 45-50 οι βαθμοί και δουλεύει κανονικά η αντλία! Πέμπτων, αν σταματήσω τον ανεμιστήρα, θα έχω πάλι τις ίδιες ακριβώς θερμοκρασίες έκτων, το κουτί με το airflow του είναι μια χαρά (240cm μπροστά να βάζει αέρα, 2x240cm πάνω που βγάζουν) Θα δοκιμάσω να βάλω άλλη πάστα και πριν από αυτό θα καθαρίσω την cpu με ισοπροπυλικη αλκοολη αν βρω! πείραμα: κατέβασα τους σωλήνες ώστε να έχουν την "κλήση" προς τα κάτω και όχι προς τα επάνω όπως είδατε στην φωτό και παρατήρησα 2 βαθμούς λιγότερους μήπως να βάλω τον ανεμιστήρα πάνω στο σασί και να βάζει αέρα προς τα μέσα και να φυσάει το ψυγείο? Νομίζω τότε την είχα βάλει σε γραμμή η Χ όπως προτείνουν κάποιοι. http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2270400/4690k-cooler-master-seidon-120v-high-idle-temp.html Εγώ πέρασα και την προηγούμενη ψύκτρα που είχα και είχα τρελές θερμοκρασίες, με τον ίδιο τρόπο βάζω πάντα την πάστα (μια μεγαλούτσικη κουτσουλιά στην μέση και πιο λίγο στις τέσσερις γωνίες!) και πάντα όταν έβαζα τις ψύκτρες, απλωνόταν παντού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lippen1972 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Οκ με χαμηλές στροφές δυστυχώς δεν ψύχει.Και εγώ έπαιζα εκεί (1600-1800)κ ανέβαζε.Το προς τα μέσα το έχει κ η Η60 σαν standard config.Νομίζω οτι προς τα μέσα θα ρίξει τις θερμοκρασίες στο ψυγείο απο τη στιγμή που δε΄βάζεις ζεστό αέρα απο το δωμάτιο(ambient temp).Ίσως λεω ίσως ανεβάσεις στις μνήμες τη ζέστη με αυτή τη διαρύθμιση αλλα οχι τραγικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Για να βάζεις απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις στην οροφή φουρφουρια να βγάζουν κάτι που δεν φαίνεται στην φωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν... Εχω δυο ανεμιστηρες 24cm στην οροφη που βγαζουν αερα! Για τις ραμ εχω παραγκιλη κουλερ! Θα παω σπιτι και θα βαλω ξανα την ψυκτρα και παστα με σωστο καθαρισμα και θα βαλω τον ανεμιστηρα του ψυγειου αναποδα!!! Ερωτησει: να βαλω τους σωλήνες απο κατω ή οπως ειναι τωρα? Κανενα αλλο έλεγχο; πρωτη φορα ασχολειθηκα με υδροψυξη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lippen1972 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Αμανε γκουγκλαρεις την ψυκτρουλα σε φωτο θα δεις οτι η συντριπτικη πλειοψηφια βάζει τους σωλήνες απο κάτω.Δεν εχω ιδέα απο κλειστα υδροδυναμικά συστήματα αλλα εκτιμώ οτι ίσως λειτουργεί ευκολότερα η αντλία... Επίσης αν οντως έχεις κάνει push pull δλδ ενας ανεμ τραβάει κ ενας διώχνει νομίζω οτι πρέπει να είναι ιδιοι αν οχι ο pull γρηγοροτερος .Καθάρισμα τελικό(αφού αφαιρέσεις την πάστα με isoprop και ξαναμανα με πανάκι απο αυτό που καθαρίζουν τα γυαλιά.Σημειωτέον οι περισσότεροι γράφουν οτι με την παστούλα είμαστε φειδωλοί.Παχύ στρώμα δε σημαίνει κ καλό η κουτσουλίτσα είναι αρκετή.Και οταν κοτσάρεις το μπλοκ απέφυγε να το βγάλεις έστω κ καταλάθος διοτι πάλι λένε οτι μπορεί να κανει καμια φυσαλίδα αέρα Πάντως για μένα καλύτερα να την βάλεις για πούλημα(θα χάσεις κανα 10-15€)να μαζέψεις κανα φράγκο και να πας σε corsair.Έχει ΤΕΡΑΑΣΤΙΑ διαφορά.Ο ανεμιστήρας είναι ελεεινός αλλά με ένα καλό(πχ noctua)θα νομίζεις οτι ακούς mac αφού έχεις κ χώρο στην οροφή για 240.χτύπα μια http://www.e-shop.gr/corsair-hydro-series-h105-240mm-extreme-performance-liquid-cpu-cooler-p-PER.811378.καιεγώ έτσι έκανα πήρα το seidonακι αλλά μετά απο κανα 2ωρο gaming το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει.(ουτε οι γάτες μου δεν άντεχαν το θόρυβο).μετά μείωσα τις rpm αλλά οι επιδόσεις της ήταν ίδιες με μια αερόψυξη zalman των 15 €!!!!! Καλή τύχη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 socket 775 εχω εγω και η hydro! Δε θελω να αλλαξω ψυκτρα! thelw na mou pite ti prepei na ginei stin idropsikse! 2 'h 1as anemistiras; panw 'h katw oi solines? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 το ξανα εκλεισα και τη να δω??? 90 βαθμους!!! κουναω απο εδω κ απο εκει και η θερμοκρασια επεφτε ελαχιστα! μεχρι 65 το καταφερα να παει! οταν ηταν 86 βαθμους, εβγαλα την αντλια απο το ρευμα και δεν ανεβηκε καθολου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Βρήκα τελικά το πρόβλημα... Όλο το θέμα ήταν στην τοποθέτηση του μπλοκ... Δεν τερμάτιζαν "σωστά" τα παξιμάδια, γιατί δεν περνούσανε σωστά οι βίδες από την βάση που τοποθετείτε πάνω από την αντλία! Έπρεπε λίγο να τις μετακινήσω (μπρος-πίσω-αριστερά και δεξιά) έτσι ώστε να φολιάσουν σωστά πάνω στην βάση και τώρα οι θερμοκρασίες μου είναι από 35 έως 55 ΜΑΞ και με στροφές ανεμιστήρα λιγότερους από 1000rpm Site: ΠΡΙΝ Site: ΚΑΙ ΜΕΤΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα