Προς το περιεχόμενο

Ειναι απαραιτητο το Delliding

Dinosfan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια.Οι ποιο πολλοι ισως γνωριζουν το προβλημα με τους 4th Gen επεξεργαστες το θεμα της αυξημενης θερμοκρασιας.Υπαρχει λυση και αυτη λεγεται Delliding!Γνωριζω φυσικα οτι θα χασω την εγγυηση δεν με νοιαζει,υπαρχει κανενας που το χει δοκιμασει για να με βοηθησει?εγω που χω υδροψυξη και να μην το κανω πειραζει ?

Περιμενω τα φωτα σας.Φιλικα

Κωνσταντινος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειά σου φίλε.Για να μην τα ξαναγράφω διάβασε το παρακάτω Thread.Εγώ έχω κάνει Delid τον 4770Κ που έχω και είδα τεράστιες διαφορές.Για i5 δεν γνώριζα ότι είχαν το ίδιο θέμα.Τώρα είμαι στα 4,6Ghz με 1.175V και έχω σταθερότατο OC, με χαμηλότατες θερμοκρασίες...

http://www.insomnia.gr/topic/547260-i7-4770k-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B5%CF%82/

Δεν έχω cpu που να χρειάζεται delliding, αλλά έχω δει videos που κάνουν delliding και μου φαίνεται πως είναι πολύ εύκολο να καταστρέψεις το cpu σου. Πριν το κάνεις σκέψου αν σίγουρα χρειάζεται να κάνεις oc, γιατί αν το pc το έχεις μόνο για παιχνίδια να ξέρεις ότι ελάχιστα frames per second διαφορά θα δεις.

Καλησπερα παιδια.Οι ποιο πολλοι ισως γνωριζουν το προβλημα με τους 4th Gen επεξεργαστες το θεμα της αυξημενης θερμοκρασιας.Υπαρχει λυση και αυτη λεγεται Delliding!Γνωριζω φυσικα οτι θα χασω την εγγυηση δεν με νοιαζει,υπαρχει κανενας που το χει δοκιμασει για να με βοηθησει?εγω που χω υδροψυξη και να μην το κανω πειραζει ?

Περιμενω τα φωτα σας.Φιλικα

Κωνσταντινος

Στον ι5 4670Κ εχεις θέμα με τις θερμοκρασίες ? Εγώ με τον 4690Κ στα 4ghz με την ψύκτρα της υπογραφής μου έχω 26-30 idle και 50 μεγιστο load. Μην δινεις σημασια στα stress test αν η θερμοκρασία σου πχ φτάνει 70. Τα stress test εναι κατάσταση στην οποία ποτέ δεν θα έρθει ο υπολογιστής σου.

Οι 4670k/4770k εχουν χειροτερες θερμοκρασιες απ'οτι 4690k/4790k. Προς τον TS ομως, αυτο δε σημαινει οτι χρειαζονται οπωσδηποτε delid αφου και παραπανω κοστος εχεις και το αποτελεσμα που δινει δεν ειναι για καποιον που χρησιμοποιει το cpu για gaming και διαφορες αλλες δουλειες..Αν εισαι extreme overclocker και θες να τον ξεζουμισεις τοτε ναι, καντο αλλιως no reason.

Στο παρελθον ειχα καταστρεψει τον 1ο μου 3770k, στον δευτερο πετυχε ομως. Ανεβασα 1-2 φορες 5.3-5.4 ghz και τελος. Πλεον δε μπορω να τον πουλησω στη τιμη που θα επρεπε οποτε los poulos, τον κραταω μεχρι να σαπισει. :P

δοκιμασε εσυ αν οι θερμοκρασιες ειναι καλες χωρις σφαξιμο και εδω ειμαστε εμεις να σε βοηθησουμε.

οι μεθοδοι ειναι 2,

ειτε με ξυραφι(θελει αρκετη ωρα αλλα και προσοχη στο να μην καταστρεψεις το pcb)

ειτε με μεγγενη(τραβας 2 σφυριες με ενα σκληρο ξυλο και ανοιγει κουφετο)

καλα ποσο βλακες ειναι αυτοι στο youtube, δωσαν 300 ευρω για να το βαρεσουν με σφυρι. Ελεος, κακες θερμοκρασιες? Ποιος χεστηκε, απο την στιγμη που δουλευει τι σημασια εχει, λες και θα εχεις ποτε καταστασεις stress test στην πραγματικοτητα. Καλυτερα να το πουλησεις και να παρεις αλλον επεξεργαστη αν σε ενοχλει τοσο πολυ πια,απο το να τον μαμησεις εντελως..

Κουφετο εεε??? :P :P :P

Εγω με ξυραφι τον διελυσα...Ηταν η χαρα του overclocker που ειχα τοτε και ετρεμα...Χαχαχαχαχαχαχα

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ

θυμαμαι αλλα δεν φταις εσυ..το ξυραφι ειναι γ@μημενο.. :D

εγω μεχρι να παω απο την αποθηκη στο σπιτι και να σιγουρευτω οτι δουλευει κοντεψα να λυποθυμησω 2 φορες + την "χαρα" που εφτασε στην καλτσα ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ

καλα ποσο βλακες ειναι αυτοι στο youtube, δωσαν 300 ευρω για να το βαρεσουν με σφυρι. Ελεος, κακες θερμοκρασιες? Ποιος χεστηκε, απο την στιγμη που δουλευει τι σημασια εχει, λες και θα εχεις ποτε καταστασεις stress test στην πραγματικοτητα. Καλυτερα να το πουλησεις και να παρεις αλλον επεξεργαστη αν σε ενοχλει τοσο πολυ πια,απο το να τον μαμησεις εντελως..

βλακες ε? ευχαριστουμε για το κομπλιμεντο ΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ

• Like 2

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις ακομα δεν το εχω δουλεψει γτ δεν τελειωσα την υδροψυξη θα σας πω συντομα αν υπαρχει προβλημα με θεμοκρασιες .

Οποιος θελει ας τσεκαρει στην υπογραφη μ το Project που ετοιμαζω

Trilobyter, το λιγοτερο αστοχο ηταν το παραδειγμα σου. Αν καποιος το κανει μονο για τα temps ενω εχει και non z μητρικη οκ, ειναι βλακεια...Αλλα οταν θες να τον ξεζουμισεις στο overclock τοτε πραγματικα υπαρχει διαφορα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...