Προς το περιεχόμενο

refurbished iphone 4s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!

μου φέρανε σήμερα δώρο ένα refurbished iphone 4s (απο μία προσφορά ιντερνετική και από ένα site που δε μου λεει τιποτα). Όλα καλά, το βάζω να φορτίσει, περιμένω λίγο, μετα απο κάποια ώρα ανοίγει. Χαρά εγώ αρχίζω να ψαχουλεύω και κάπου εκει μ βγαζει μηνυμα για update ios 8. μετα απο κάποια ώρα (δεν προσεξα αν ειχε τελειώσει το update) και ενώ το εχω συνέχεια στη φορτιση το κινητο ξεμενει απο μπαταρια. Από τότε (πάνω από ένα 5ωρο) δε λέει να φορτίσει ενώ δείχνει οτι είναι συνδεδεμένο με το φορτιστή. Καλώδια άλαξα, σε υπολογιστή κ λάπτοπ το έβαλα, καμία διαφορά.... ούτε το αναγνωρίζει το pc ούτε το λαπτοπ, ούτε στο itunes συνδέεται. δοκίμασα reboot (hold τα 2 κουμπιά) αντί για μηλαράκι την άδεια μπαταρία μου έδειχνε. 

(επίσης την σιμ μου την αναγνώριζε αλλά όταν το ψαχούλευα ενω συνδεόμουν με το apple id μου δε μπορούσα να κάνω connect στο app store)

σόρυ για το παραλήρημα  :ph34r:

Δημοσ.

Πως θα μπει σε dfu οταν δεν εχει μπαταρια?Αμα δεν φορτιζει με τιποτα η μπαταρια ,πρεπει να αλλαξεις μπαταρια ή κοννεκτορα φορτισης.Αστο να φορτιζει[αλλαξε και ανταπτορα φορτισης,μην το φορτιζεις στο pc]και αν δεν ανοιξει προχωρας σε αντικατασταση μποαταριας κονεκτορα.

Δημοσ.

εχω κανει οτι συνδυασμο μπορω στο θεμα φορτισης και προκοπη δεν ειδα. οποτε δε με βλεπω να αποφευγω το service. 

ty για τις απαντησεις  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...