Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέραααα!!! βρήκα ένα παλιό (πολύ παλιό ) κινητό μου, το sony ericsson w880i! Πήγα να το ανοίξω γιατί όπως καταλαβαίνετε έχω μέσα αρχεία κλπ κλπ αλλά είχα βάλει κωδικό στη συσκευή τον οποίο δεν μπορώ με ΤΙΠΟΤΑ να θυμηθώ.. προσπαθούσα μάταια για ώρες.. Γνωρίζει μήπως κάποιος εαν υπάρχει τρόπος να το ανοίξω ''παραβιάζοντας'' τον κωδικό αυτό; Τα αρχεία μπορώ να τα πάρω τα περισσότερα από την m2 αλλά θα ήθελα να μπορώ να το ανοίξω κιόλας..  :-D  :-D

Δημοσ.

<p>Καλησπέραααα!!! βρήκα ένα παλιό (πολύ παλιό ) κινητό μου, το sony ericsson w880i! Πήγα να το ανοίξω γιατί όπως καταλαβαίνετε έχω μέσα αρχεία κλπ κλπ αλλά είχα βάλει κωδικό στη συσκευή τον οποίο δεν μπορώ με ΤΙΠΟΤΑ να θυμηθώ.. προσπαθούσα μάταια για ώρες.. Γνωρίζει μήπως κάποιος εαν υπάρχει τρόπος να το ανοίξω ''παραβιάζοντας'' τον κωδικό αυτό; Τα αρχεία μπορώ να τα πάρω τα περισσότερα από την m2 αλλά θα ήθελα να μπορώ να το ανοίξω κιόλας.. :-D :-D</p>

Δεν ξέρω πόσο εξοικειωμένος είσαι με τα κινητά τηλέφωνα αλλά θα σου περιγράψω ττ μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση (προσωπικά για μενα δεν αξίζει ο κόπος εφόσον μπορείς να πάρεις τα δεδομένα σου).

Αυτό που θα πρεπει να κάνεις είναι να κατεβάσεις το SETool με το οποίο θα μπορέσεις να κάνεις flash το firmware της συσκευής σου. Για να μπορέσεις όμως να βρεις το σωστό firmware που ταιριάζει στην συσκευή σου θα πρεπει να βρεις το CID Number που έχει και να κατεβάσεις το αντίστοιχο firmware.

Για να βρεις ποιο είναι το cid της συσκευής σου θα πρεπει να μπεις σε service mode στο τηλεφωνο (για το συγκεκριμένο μοντέλο υπάρχουν τρία cid numbers cid51, cid52 και cid53). Εάν θυμάμαι καλά στην Ευρώπη αντιστοιχεί το cid52 αλλά θα πρεπει να το ελέγξεις.

Sent from my iPhone using Insomnia

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...