progs_00 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γειά σας παιδιά. Έχω ένα θέμα με αυτό το tablet. Λόγω λάθους, έσβησα το folder priv-app (μέσα στο system) και τώρα το tablet κολλάει στο boot. Υπάρχει κανείς που το έχει και μπορεί να μου στείλει ένα αντίγραφο? Ίσως να παίζει και με κάποιο folder απο κάποιο άλλο αντίστοιχο της bitmore με Android 4.4 όποτε όποιος θέλει να βοηθήσει τον ευχαριστώ. Update: Τελικά παιδιά δεν θα χρειαστεί. Το brickαρα εντελώς Πάντως σαν σχόλιο σχετικά με το tablet, η προσωπική μου άποψη είναι να το αποφύγετε εκτός και αν πρόκειται να το χρησιμοποιήσει κάποιο παιδάκι. Απ' 'ο,τι κατάφερα να δω πρόκειται για κλώνο κλώνου (AOSD και Αllwinner). To root γίνεται πολύ εύκολα μέσω KingoRoot (η συσκευή είναι "σχεδόν" rootαρισμένη) ενώ δεν κατάφερα να βρω τρόπο να περάσω το Playstore χωρίς να crashάρει. Δεν υπάρχει πουθενά η stock rom (για custom δεν το συζητάμε καν φυσικά), δεν υπάρχει κάποιο σωστό recovery ενώ κάποιοι χρήστες που κατάφεραν να πάρουν nand backup σε αντίστοιχους κλώνους, είδαν οτι δεν λειτουργούν σε φάση restore. Δώστε καλύτερα 10-15 ευρώ παραπάνω και πάρτε κάποιο Pipo να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2014 από progs_00
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα