MakisAva Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 http://tinypic.com/view.php?pic=20uevbt&s=8#.VGJfznpYnqA Όπως βλέπετε στην φώτο κολλάει το menu με το WiFi.εμφανίζεται στο ξυπνητήρι και σχεδόν πάντα όταν πατάω να παεΙ στην αρχικη οθόνη.το έχει κάποιος απο εσάς επίσης;επίσης έχω πρόβλημα με το σήμα χάνετε που και που σε χώρους που έχει λίγο σήμα..διάβασα πως η αλλαγή σιμ Μπορεί να βοηθήσει,έχει να προτείνει κάποιος κάτι άλλο;
κουξκουκ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Κάντο ένα ρεσετ άμα δεν τι έχεις κάνει ακόμα και πιστεύω θα στρώσει εμένα Δεν έχει εμφανιστεί κάτι τέτοιο
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 τι εφαρμογες του εχεις βαλει μεσα? προφανως καποια εφαρμογη φταιει! απο οτι ειδα εχεις δυο ειδοποιησεις για την μπαταρια το οποιο σημαινει οτι εχεις βαλει καποια εφαρμογη για να το αλλαζει. μηπως αυτο κανει τη ζημια?
teogalaxys2 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε μου το εκανε και σε εμενα. Κανε μια επανεκκίνηση και θα εισαι κομπλε.
κουξκουκ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μάγκες και εμένα από τότε που έγραψα το σχολιό μου το έκανε δύο φορές το έκανα επανεκκίνηση αλλά δεν είναι ωραίο αυτό, Μου τι σπάει που να ψάξω από ότι κατάλαβα το κάνει όταν έβαλα ένα λαντσερ μέσα αν είχατε και εσείς πείτε μου .
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 εγω ακομη δεν εχω καταλαβει τι σκατα κανει. και στην φωτογραφια που εχει βαλει ο ΤΣ δεν βλεπω κατι περιεργο
κουξκουκ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Αλλάζει το φόντο από μόνο του και κολλάει σε αυτό πχ σε αυτόν άλλαξε το Φόντο του και το έκανε τις ρυθμίσεις από το WiFi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα