Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia Mini - Play Store!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! 
Έχω το Sony Xperia Mini και ανοίγοντας το play store, και πληκτρολογώντας μια εφαρμογή που θέλω να κατεβάσω ανοίγοντας την εφαρμογή πατάω εγκατάσταση και μετά αποδοχή φορτώνει λίγο και μου βγάζει ένα παραθυράκι που λέει το εξής: Σφάλμα λήψης '.............' (το όνομα της εφαρμογής). Υπάρχει επαρκής μνήμη στη συσκευή! :huh:

Στην μνήμη του κινητού υπάρχουν 44 mb ελεύθερα και στην κάρτα sd μνήμης 6,1 gb!

Αρχικά για ποιόν λόγο γίνεται αυτό εφόσον υπάρχει ελεύθερη μνήμη; Λογικά για να κατεβάσει μια εφαρμογή επιβάλλεται να υπάρχει επαρκής μνήμη! 
Ακόμα και αν αποθηκευτούν στην συσκευή οι εφαρμογές που έχω επιχειρήσει να κατεβάσω είναι λιγότερο από 10mb! Που σημαίνει ότι ακόμα και στην μνήμη του τηλεφώνου (συσκευής) χωράνε να αποθηκευτούν! 

Πώς γίνεται να σταματήσει να γίνεται αυτό και να μπορέσω κάποια στιγμή να κατεβάσω εφαρμογές στο κινητό μου πριν το κάνω ψαράκια στη θάλασσα; :P :rolleyes:  

Σας είμαι ευγνώμων!  :-)

Δημοσ.

Δεν αρκει μονο να τις κατεβασει, πρεπει και να τις αποσυμπιεσει προκειμενου να τις εγκαταστησει. Αν πχ μια εφαρμογη ειναι 5ΜΒ και μετα την αποσυμπιεση και την εγκατασταση γινει 25, τοτε θες συνολικα 30ΜΒ ελευθερα για να τη βαλεις...

Αυτο επειδη δεν γινεται να εγκατασταθουν στην καρτα μνημης, οποτε αναγκαστικα γινεται η εγκατασταση τους στη συσκευη.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αρκει μονο να τις κατεβασει, πρεπει και να τις αποσυμπιεσει προκειμενου να τις εγκαταστησει. Αν πχ μια εφαρμογη ειναι 5ΜΒ και μετα την αποσυμπιεση και την εγκατασταση γινει 25, τοτε θες συνολικα 30ΜΒ ελευθερα για να τη βαλεις...

Αυτο επειδη δεν γινεται να εγκατασταθουν στην καρτα μνημης, οποτε αναγκαστικα γινεται η εγκατασταση τους στη συσκευη.

Ναι καταλαβαίνω το θέμα είναι ότι και για την αποσυμπίεση υπάρχει χώρος και ελευθέρωσα κι άλλο χώρο της συσκευής προκειμένου να κατέβουν αλλά τίποτα...

Αλλά και πάλι εφόσον υπάρχει επαρκής χώρος γιατί το βγάζει ως σφάλμα; Λογικό δεν είναι για να κατεβάσεις εφαρμογές να υπάρχει επαρκής χώρος;  :eek:

Δηλαδή άμα το γεμίσω φουλ θα μπορέσει να τις κατεβάσει;  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...