Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ψαχνω καιρο τωρα να βρω ενα καλο ταμπλετ εως 150 ευρω.. Δεν εχω κατασταλαξει καπου ακομα ολο κατι καινουριο βρισκω συνεχεια και αναθεωρω το πρηγουμενο.. Οποιος μπορει και ξερει να βοηθησει θα τον ευχαριστουσα προκαταβολικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για πες μας ομως

για τι χρηση το θες;

μεγεθος οθόνης;

καρτα sim/3g;

θες αποκληστικα android; η να δουμε και σε windows που εχουν παρει την κατηφορα οι τιμες τους

Επεξ/σία από micahel
Δημοσ.

Και εγώ ψάχνω μέχρι τέτοια τιμή..

με Android, μάλλον 8in, όχι αναγκαστικά με κάρτα,

και από χρήση δε με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια... αλλά δε θα είναι και απλως μόνο για χρήση του broswer - θα μπαίνει και καμιά ίσως πιο βαριά εφαρμογή. 

ΥΓ: Από τη στιγμή που δε με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια ότι βαριά εφαρμογή και να βάλλω τα διπήρυνα δε θα με ικανοποιήσουν; Σκέφτομαι το samsung galaxy tab 3

Δημοσ.

για πες μας ομως

για τι χρηση το θες;

μεγεθος οθόνης;

καρτα sim/3g;

θες αποκληστικα android; η να δουμε και σε windows που εχουν παρει την κατηφορα οι τιμες τους

. Φιλε μισελ ειναι για την αδερφη μου απο οτι φανταζομαι θα κανει χρηση ιντερνετ πιο πολυ, ξερεις youtube σερφαρισμα γενικα, οθονη μεγαλη οποτε καμια 10" καθ για ανδροιντ η win δεν νομιζω οτι την χαλαει αλλα εγω εψαχνα ανδροιντ
Δημοσ.

Και εγώ ψάχνω μέχρι τέτοια τιμή..

με Android, μάλλον 8in, όχι αναγκαστικά με κάρτα,

και από χρήση δε με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια... αλλά δε θα είναι και απλως μόνο για χρήση του broswer - θα μπαίνει και καμιά ίσως πιο βαριά εφαρμογή. 

ΥΓ: Από τη στιγμή που δε με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια ότι βαριά εφαρμογή και να βάλλω τα διπήρυνα δε θα με ικανοποιήσουν; Σκέφτομαι το samsung galaxy tab 3

τα android με 2 πυρήνες βαστάνε ακόμα αλλά όχι για πολύ, το καλύτερο είναι να πας σε τετραπυρηνο ακόμα και για την χρήση που θες για να σου βαστήξει για 2+ χρόνια μιας και η τιμές το επιτρέπουν.

δεν είναι κακό το tab 3 άλλα τι να το κάνεις αφού μέσα στο budget σου βρίσκεις ποιο δυνατά

από μένα LG G pad 8 με τον τετραπυρινο snapdragon, έγγραφη βίντεο σε 1080p αρκετά καλή

αυτονομια και android 4.4 : https://www.skroutz.gr/s/5348890/LG-G-Pad-8-0-16GB.html

http://www.gsmarena.com/lg_g_pad_8_0-6353.php

εμενα παντως μου αρεσει πολυ η οθόνη του.

. Φιλε μισελ ειναι για την αδερφη μου απο οτι φανταζομαι θα κανει χρηση ιντερνετ πιο πολυ, ξερεις youtube σερφαρισμα γενικα, οθονη μεγαλη οποτε καμια 10" καθ για ανδροιντ η win δεν νομιζω οτι την χαλαει αλλα εγω εψαχνα ανδροιντ

Στις 10 ινστες και με αυτο το budget περιοριζεσε σε επιλογες, το ποιο αξιοπρεπες ειναι το Pipo M9 που τα εχει ολα βεβαια, 4 πυρηνο, 2gb ram, 5mp camera αλλα δεν εχει και τις καλυτερες κρητικες, ειναι ποιο πολυ φρου φρου και αρωματα

http://www.skroutz.gr/s/3271358/PiPO-M9-16GB.html

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

ή Lenovo IdeaTab S6000L που δεν θα κολησει αλλα χανει σε καμερα και η οθόνη του ειναι λιγο για τα πανηγυρια. Δεν ξερω αν θα παρει και αναβαθμιση η θα μηνει σε 4.2

http://www.skroutz.gr/s/4243423/Lenovo-IdeaTab-S6000L-16GB.html

επισεις πολυ καλο σερβισ η lenovo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To LG έχει επεξεργαστή στα   1200MΗz με 4 πυρήνες και 1GB RAM

ενώ της Samsung επεξερ.στα 1500ΜΗz με 2 πυρήνες και 1.5GB RAM

και δε ξέρω τι είναι πραγματικά καλύτερο.( ? ) Και από άποψη εταιρίας. 

Παντως στη Samsung δίνει 2 χρόνια εγγύηση εταιρίας - οπότε 2 χρόνια δουλεύει σίγουρα..Έχει πάρα πολύ καλές κριτικές.. Και multasking : -  )

Aπο οθόνη όντως καλύτερο το LG

Επίσης η απορία που έχω για τα 4πύρηνα είναι αν ζεσταίνονται εύκολα.. Έχω ακούσει ότι δεν ειναι για πολλές ώρες χρήσης

Επεξ/σία από bbabis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν τον φτανει τον snapdragon. Και η διαφορα στα mhz είναι πολύ μικρή. Μπορείς να δεις και bench στο antutu

Όλα ζεστενονται. Εξαρταται απο την συσκευή και την κατασκευή.

Είναι ενα + το μισο gb ram αλλά νομιζω οτι έχει ποιο πολλά καλα το lg μπροστά σε αυτό το μικρο + ειδικαα για την χρηση που το θες.

Όλα 2 χρόνια εγγύηση έχουν με βαση την ελληνική νομοθεσία.

Επεξ/σία από micahel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπορείς να πάρεις αυτό https://www.skroutz.gr/s/4500940/Asus-VivoTab-Note-8-32GB.html θα κάνεις πολύ καλή αγορά......απροβληματιστο - πενακι - lag free - δυνατός επεξεργαστής εν σχέση με τους arm

Επεξ/σία από kostasfalcon
Δημοσ.

Samsung Galaxy Tab 3

Μπορείς να ακούς παράλληλα μουσική και να έχεις ανοιχτό πχ ένα pdf ή το broswer;
Όταν λέμε multitasking εννοούμε μέχρι 2 εφαρμογές, σωστά; 
Δημοσ.

Samsung Galaxy Tab 3

Μπορείς να ακούς παράλληλα μουσική και να έχεις ανοιχτό πχ ένα pdf ή το broswer;

Όταν λέμε multitasking εννοούμε μέχρι 2 εφαρμογές, σωστά;

Όχι απραιτητα μέχρι 2 εφαρμογές μπορείς και μεχρι 3ις ακομα και 1013ις αν στο επιτρέπει η αυακευη σου
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν στο επιτρέπει η συσκευη σου

Όπως γράφω και πάνω ψάχνω για το ....Samsung Galaxy tab 3 8.0....

Kaι για το 1ο ερώτημα;

Επεξ/σία από bbabis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...