Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα βγεί τελικά; Γιατί αν θυμάμαι καλά και η one plus είχε πει οτι θα έβγαζε ξύλινη πλάτη (μπαμπού συγκεκριμένα) αλλά τελικα την ακύρωσε.

Δημοσ.

έκανε το xolo "κ..λο " και έχ...ε τον κόσμο όλο.

και ξαφνικά ανακάλυψαν οι κινέζοι την αγορά κινητών και ξεπετάγονται οι βιομηχανίες σαν τις παπαρούνες. μακάρι να αποδειχτεί καλό για τον ανταγωνισμό και τη μείωση τιμών.

Δημοσ.

επικοινώνησα με την εταιρία και με ενημέρωσαν οτι το κινητό πρόκειται να κυκλοφορήσει σε ιδική εκκλησιαστική έκδοση με το όνομα "Xolo Q1020 Ьон" η οποία θα φέρει μέρος του τίμιου σταυρού! Το συγκεκριμένο μοντέλο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξορκισμούς αλλα και για την προστασία των στρατιωτών στον πόλεμο καθώς όποιος κατέχει την ιδική εκκλησιαστική έκδοση θα προστατεύετε ακόμα και απο σφαίρες. Ο Obama σύμφωνα με έγκυρες πηγές μέσα απο την εν λόγο εταιρία σκοπεύει να προμηθεύσει τα στρατεύματα της Αμερικής στο Ιράκ και τη Συρία και γιαυτό συζητά την μαζική παραγωγή του εν λόγο μοντέλου με ιδική θήκη η οποία θα φέρει το λογότυπο "iFreedom".

Εγώ θέλω πέτσινο.

Πέραν της πλάκας, γουστάρω τους Κινέζους γιατί φτιάχνουν ότι θέλει ο πελάτης. Θέλετε root τηλέφωνα για να μην ταλαιπωρείιστε; Μάλιστα κύριε. Θέλετε δίκαρτα; Μάσαλιστα κύριε. Θέλετε προεγκατεστημένο cyanogen; Βεβαίως.Βγήκε το Moto-X ξυλινο; Κι εμεις έχουμε.

Οι  άλλοι είναι... "Θα αγοράσετε οτι έχουμε την ευαρέσκεια να φτιάξουμε. Οταν το φτιάξουμε"

Πού ξέρεις, μπορεί κανα κινεζόιγκ να διαβάσει το ποστ και να φτιάξουν  πέτσινο τώρα.

θα συμφωνήσω ! Αυτές τις μέρες ψάχνω να αγοράσω κινέζικης προέλευσης κινητό γιαυτό ακριβώς τον λόγο! Πιστεύω το αστείο με τα κινέζικα πρέπει να σταματήσει , υπάρχουν αρκετά ποιοτικά κινητά made in china και τόσος κόσμος τα έχει χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα. Δεν υπάρχει πλεον λόγος να σκάμε 500ρια ή τουλάχιστον δεν ειναι μονόδρομος! Χθες χαζευα μοντέλα και μου έκανε εντύπωση που στις παρουσιάσεις οταν σκρόλαρε στην επιλογή γλώσσας υπήρχε σε όλα η Ελληνική , το μόνο κακό αν μπορείς να το πεις έτσι ειναι οτι δεν υπάρχει κάποιος επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα που να μας τα πουλάει χωρίς μεγάλο καπέλο , αλλα οκ καιρός ηταν να μάθω να ψωνίζω κ απο έξω . :P

Δημοσ.

εχω ενα coolpad f1....το εχω τρεις μηνες και το εχω λιωσει...8πηρυνο 13αρα καμερα 2500 μπαταρια δικαρτο κτλ κτλ κτλ....ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ.....σφαιρατο,και κανενα μα κανενα προβλημα σε τιποτα....σε βαμο που ενω το πηρα για δευτερο αφησα το htc one που ειχα στο συρταρι και χρησιμοποιω αποκλειστικα αυτο....κοστος?125 ευρω με θηκη ζελατινα δωρο και τα μεταφορικα μεσα.....ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.....

Δημοσ.

εχω ενα coolpad f1....το εχω τρεις μηνες και το εχω λιωσει...8πηρυνο 13αρα καμερα 2500 μπαταρια δικαρτο κτλ κτλ κτλ....ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ.....σφαιρατο,και κανενα μα κανενα προβλημα σε τιποτα....σε βαμο που ενω το πηρα για δευτερο αφησα το htc one που ειχα στο συρταρι και χρησιμοποιω αποκλειστικα αυτο....κοστος?125 ευρω με θηκη ζελατινα δωρο και τα μεταφορικα μεσα.....ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.....

Από που την πήρες αυτήν την κινητή βόμβα; Μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...