Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι σε αναζήτηση μητρικής. Μου έχει μείνει ένας η5 στα 2.8 (1155 socket). Θέλω σιγά σιγά να στήσω ένα pc. Ποια μητρική μου προτείνεται μέχρι 100 euro? Προσωπικά προτιμώ ΑΣΟΥΣ. Το PC που σκέφτομαι να στήσω είναι και για gaming. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τώρα πλέον τέτοιες μητρικές βρίσκεις μόνο μεταχειρισμένες επειδή το socket 1155 είναι ''νεκρό'' . Πριν κάνεις την αγορά σκέψου αν αξίζει να χτίσεις ένα pc βασισμένο σε παλιό socket , εγώ λέω να πουλήσεις τον i5 και να πας σε 1150  

Δημοσ.

μια χαρα μητρικες υπαρχουν στην αγορα μικρη ποικιλια πια αλλα δεν εχουν εξαντληθει... Σκεψου και την επιλογη να παρεις απο το Πλαισιο εκθεσιακα κομματια , εχει καμποσα αυτον τον καιρο σε γελοιες τιμες

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/444635/Gigabyte-Z77M-D3H.html

Θα κοίταζα και αυτή. Ήταν η προηγούμενη μητρική μου. Πολύ καλή κανένα πρόβλημα δεν μου έβγαλε.

Σε asus http://www.skroutz.gr/s/3258587/Asus-Z77-A.html

Σε Asrock που είναι εξ ίσου αξιόπιστες

http://www.skroutz.gr/s/1700194/Asrock-Z77-Pro3.html

Αν σκοπεύεις μακροπρόθεσμα να μείνεις σε Sandy bridge οκ, πάρε μια καλή με z77, αλλιώς αυτό που είπε ο aetos.

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε είμαι ανάμεσα σε Asus Z77-A και Asrock Z77-Pro3. Για Asrock δεν έχω ακούσει καλά σχόλια γενικά αλλα αυτό είναι για πριν αρκετά χρονια. Τι γνώμη έχετε για την Asrock? Ανάμεσα σε αυτές τις 2 μητρικές υπάρχουν αρκετές διαφορες? Επίσης είναι μεγάλη η διαφορα του socket 1150 με 1155? Πιστεύω οτι για πολύ καιρό θα βγάζουν μητρικές για 1155. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Οποτε είμαι ανάμεσα σε Asus Z77-A και Asrock Z77-Pro3. Για Asrock δεν έχω ακούσει καλά σχόλια γενικά αλλα αυτό είναι για πριν αρκετά χρονια. Τι γνώμη έχετε για την Asrock? Ανάμεσα σε αυτές τις 2 μητρικές υπάρχουν αρκετές διαφορες? Επίσης είναι μεγάλη η διαφορα του socket 1150 με 1155? Πιστεύω οτι για πολύ καιρό θα βγάζουν μητρικές για 1155. Ευχαριστώ

Η Asrock Είναι κάτι σαν θυγατρική της asus. Υποτίθεται ότι βγάζει πιο mainstream μοντέλα. Μια χαρά είναι.

Εμφανείς διαφορές δεν βλέπω.

Το 1150 Είναι πιο σύγχρονο από το 1155.

Εμφανείς διαφορές στο gaming δεν θα καταλάβεις ανάμεσα σε έναν i5 3XXX και i5 4XXX Η κάρτα γραφικών παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο.

Από εκεί και πέρα, αν δεν σκοπεύεις σύντομα μετάβαση σε Haswell, πάρε την Asrock και πιστεύω θα είσαι εντάξει.

Τι να την κάνει την Ζ μητρική σε επεξεργαστή που μάλλον είναι κλειδωμένος;

Ε ας μας πει τι επεξεργαστή έχει ακριβώς.

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Έχω τον i5 2300 2.8GHz. Έχω σκοπό να πάρω μια μητρική σωστή με τον επεξεργαστή που έχω ήδη αλλα να κοτσάρω καλές ram και καλή κάρτα γραφικών ώστε αν θέλω να πάω σε 1150 να αλάξω μονο mobo και cpu. Είδα ότι έχει βγει και η Asrock Z77 Pro 4 σχεδόν στα ίδια λεφτά. Αξίζει? Τώρα που έιδα και την GB GA-Z77M-D3H καλή φαίνετε και αυτή. Ποιά προτείνετε?

Δημοσ.

ε και γιατί δεν δίνεις τον ι5 να πας κατευθείαν σε 1150.

Σωστό.

Και εννοείται (γνώμη μου), αν μείνει στο 1155 κοιτάει σε μεταχειρισμένη μητρική. Υπάρχουν άπειρες επιλογές στις αγγελίες και στα στοκάδικα με τιμές έως 50% κάτω. Να δώσει 100άρικο για καινούργια που έχει ξεμείνει, για μένα δεν αξίζει με τίποτα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...